Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelegf

No paranoja !!! ciąża

Polecane posty

Gość trelegf

Słuchajcie. staram sie o dziecko. w dni plodne kochałam sie z mezem i od tamtego czasu do teraz kłują mnie jajniki raz lewy a raz prawy. ( wczesniej nigdy mi sie to nie zdzarzyło, tylko wtedy jak mialam owulacjie kuło mnie przez 2 dni). No wiec poszłam do gin a ona na to " że jajniki nie moga mnie kłuc bo nie ruszają się gdy ona dotyka wiec bolą mnie jelita - po czym przepisała no-spe" - no fajnie tylko tyle powiedziała..jak ja nigdy nie miala takich problemów z jelitami itp. Wziełam no-spe i nadal mnie kłuję. Było to łatwe badanie wiec poprosiałam mojego meza zeby sprawdził czy sie ruszają te jejniki..i wg niego się ruszały. Mogła ta baba się mylić??

no nie wiem.. opinia lekarza a opinia twojego meza... ale o co chodzi z 'ruszajacymi sie' jajnikami?

Gość zaciążonaaa
życzę Ci dzidzi ale nawet jesli kuły się jajniki to kilka dni po stosunku nie są przyczyną ciąży

Gość mammmita
a Twój mąż jest lekarzem? skąd on może sie orientowac co gdzie sie rusza czy nie?

Gość trelegf
mój mąż ma na imię Azor :)

rany boskie , ludzie!!!!!! kobieto czy ty widzisz co ty piszesz? I jeszcze maz jej jelita badal :O 6/10

Gość trelegf
On robiła to tak- palce włożyła do szyjki maccy- obok jajników...a drugą zaczęła naciskac podbrzusze..i wg żaden jejnik nie drgnął po tych jej naciśnięciach. Zaciążona - stosunki były od 12 do 15 marca. Do dnia dzisiejszego mam kłucia takie;/. Wczesniej po okresie nic mnie nie kłuło...do czasu owulacji i do teraz. To co raptownie jelita bolą?? - akurat po owulacji;/

Gość trelegf
Jagoda - proszę czytać ze zrozumieniem.

no do szyjki macicy to Ci raczej lekarka paluchów nie wsadzila :/ co najwyzej do pochwy i tam gmerała

Gość trelegf
No dobrze to do pochwy...ale czy mogła tak powiedzieć że to jelita bolą??

no mi sie wydaje ze raczej nie mogła.... ale ja nie skonczylam studiów medycznych

Gość ddg
jesli wykluczyla jajniki to mogla stwierdzic ze to jelita...a druga sprawa jest taka ze ile ciąż na świecie tylko ich objawow...

Gość zaciążonaaa
ja powiem Ci tak wstrzymaj się do terminu okresu ze swoimi podejrzeniami. Wiem coś o tym bo starałam się 10 miesiecy i co miesiąc odczuwałam coraz to nowsze rzeczy aż wkońcu dałam sobie spokój i co i w terminie okresu go nie było i nie ma do tej pory. A test zrobiłam dopiero po tygodniu od spodziewanej miesiączki

Gość trelegf
No dzięki za opinie;)...zaczekam do środy i jak w środe @ nie przyjdzie to w piątek zrobię test;)

Gość perystaltyka jajników
:D