Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zusanka

Czy jest coś ważniejszego od miłości ?

Polecane posty

Gość sałatkabratka
zdrowie jest ważniejsze

Gość tylko zdrowie
jest najważniejsze w życiu

Czyli, w/g Was zdrowie jest najważniejsze, niż potrzeba dzielenia się uczuciem z innymi ? :O

Gość tylko zdrowie
A co ci po miłości skoro za 2 lata umrzesz? przykładowo :O

Gość kkarrollinka
mysle ze zdrowie i szczescie w zyciu

Gość "ja"
nie ma czegoś takiego jak miłość

Zgodze się, że zdrowie jest ważne i trzeba o nie dbać. Lecz poza tym nie ma chyba człowieka na ziemi, który nie myśli o miłości, nawet ci, którzy w nią nie wierzą, myślą o niej. Miłość może mieć różne wymiary, zależy co lub kogo kochamy :)

Gość tylko zdrowie
nie ma chyba człowieka na ziemi, który nie myśli o miłości, nawet ci, którzy w nią nie wierzą, myślą o niej. Dwie sprzeczności w jednym zdaniu :D Twoja teza pada bo ja nie szukam miłości i w nią nie wierze :classic_cool:

Moja teza nie pada :) Skoro jej teraz nie chcesz, to pewnie ktos Cię mocno skrzywdził. Ja zreszta w tym temacie, nie piszę jedynie o miłości do konkretnego człowieka ale do wszystkich ludzi ogólnie... I niechaj zdrowie Ci dopisuje :)

tylko zdrowie - nie wierzysz w nią, a jednak wybrałaś/łeś ten dział, życie uczuciowe ;) Dlaczego ?

Gość tylko zdrowie
Skoro jej teraz nie chcesz, to pewnie ktos Cię mocno skrzywdził Kolejne głupie założenie :O A jak napiszę że nikt mnie nie skrzywdził to co wymyślisz ?:O

Gość tylko zdrowie
Bo tylko tu są takie absurdalne tematy np ten w którym pisze :D

Jeśli Cię nikt nie skrzywdził, to pewnie boisz się miłości albo brak Ci zdrowia ;) Zartuję. Sama/sam wiesz dlaczego jej nie doświadczasz. Uważam, że to poważnie zubaża człowieka

Gość tylko zdrowie
to pewnie boisz się miłości niczego sie nie boję wystarczy spojrzeć na nieudane związki by stwierdzić że nie ma się po co w to ładować :D Uważam, że to poważnie zubaża człowieka Jak mniemam oceniasz to na własnym przykładzie :D Jak ciężko ludziom zaakacpetować to że nie każdy szuka czegoś takiego jak miłość, i nie jest im to niezbedne do normalnego funkcjonowania :)

Skoro tak, to czemu siedzisz w moim temacie. Idź tam, gdzie są ludzie podobnego do Twojego zdania. Nie piszę tego na wlasnym przykładzie, choćby z tego powodu, że ja potrafię kochać wszystkich ludzi :D

Gość no jasne ze jest
zdrada. jak nie wierzysz, zakochaj się, a później daj się zdradzić

Gość tylko zdrowie
Zadałas pytanie więc obiektywnie odp. :D Szkoda że nie wiele osób podziela to zdanie :O

Nie przeczytałaś dokładnie tego co napisałam. Czytasz tylko to, co chcesz przeczytać. Ja tu nie piszę o miłości do KONKRETNEGO człowieka, o zdradach i o porażkach w związkach, a o miłości do ludzi ogólnie i nie tylko do ludzi. Ciężki kaliber z niektórych, niestety :D

Gość tylko zdrowie
To sie nazywa sympatia , a nie miłość :O🖐️

Gość ja powiem tak......
uważam że w tym wypadku miłość jest zbyt górnolotnym słowem dla mnie najważniejszy w tym przypadku jest szacunek dla drugiego człowieka ...jego wyznania ...poglądów ...rasy...jeśli mamy w sobie coś takiego to jest to najważniejsze

Nie jest górnolotnym słowem, nie zgodzę się z tym. Pocztaj Hymn o miłości w Biblii. Niestety, muszę Was opuścić. :) Będę póżniej 🖐️

Gość ja powiem tak......
możesz się ze mną nie zgodzić i ja to szanuje ale ludzie bardzo często używają słowa miłość nie mając kompletnie pojęcia jakie ono tak na prawdę ma znaczenie można mówić ...kocham świat ...ludzi i Pana Zdzisia za ściany i co z tego jak jutro Pan Zdzisiu nas wkurzy bo za głośno puści muzykę i zaraz mu zrąbiemy tyłek w oczach innych sąsiadów ....kocham ludzi ?....a jak pijany leży na ulicy to co podejdziesz przytulisz ?...pomożesz ? więc ja wolę być ostrożna w używaniu tego słowa bo dla mnie za dużo znaczy i pozostanę przy swoim szacunku który w tym ujęciu tematu uważam za najbardziej stosowny