Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boye ja nie chce tam isc

Pół ponad pół roku temu poroniłam i nie byłam jeszcze u lekarz

Polecane posty

witajcie mam straszny problem. Ponad pół roku temu poroniłam od tamtej pory nie byłam jeszcze u lekarza bo nie mumię się jeszcze pozbierać do tej pory nie wyobrażam sobie tej wizyty... Ale niestety już chyba muszę pójść... bo od jakiś 3 dni boli mnie podbrzusze... i mam upławy białe zielonkawożółte i strasznie ładnie pachną takie upławy miałam już dużo wcześniej chciałam pójść do lekarza ale nie mogłam... nie byłam gotowa psychicznie i nie jestem nadal ale muszę wreszcie pójść... Jest ktoś z lublina albo okolić ? i może mi poradzić jakiegoś dobrego lekarza ? bo do tego co chodziłam nie chce już iść ani do tej przechodni

Nie to nie jest zart :(

Wiem ze powinnam pojsc do lekarza juz dawno 14 dni po zabiegu ale po prostu nie moglam :( to naprawde nie jest zart :(

Ja jestem z lublina, i z lekarzy mogę polecic dr Gustaw, przyjmuje w luxmedzie...a Ty to jakąs grzybice masz i lekarz jest niezbędny w tej sytuacji....

Gość a bylaś lyzeczkowana????
jesli tak to wiesz...spokojanie idz do lekarza jesli nie....to zapierdalaj szybko!!!!!!! przeciez bedzie wiedzial ze poronilas i bedzie delikatny heh jak bedzie robil usg nie patrz na monitor napisz jak sie skonczylo

mamaskika Odezwiesz sie do mnie na gg bardzo prosze moj nr 12357723