Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_potrzebie

dziewczyna nie chce bym mówił do niej 'moja'

Polecane posty

Gość w_potrzebie
@Lily* nie wierze w to. cały czas się boję, że mi ją zabierze.

Gość w_potrzebie
@Ona.. zazdrość jest złym sposobem. przynajmniej tutaj. ona jest często zazdrosna o zwykłe rozmowy. myślę, że to nic nie da. spróbuję z nie mówieniem tych pieszczotliwych rzeczy. tutaj widzę drogę :p

Helloł, ale skoro Ty nie masz prawa być zazdrosny, i mieć przyjaciółek czy nawet rozmawiać, to dlaczego ona może? POSTAW się chłopie, nie daj sobie na głowę wchodzić! Co to ma u niej być, moralność Kalego?

Gość w_potrzebie
@Ona.. no może, może..

Na coś takiego bym się w życiu nie zgodziła. Ty masz przyjaciela? To ja mam przyjaciółkę. Ja muszę znosić to że on miesza w naszym związku? To Ty znoś to, że ona miesza w naszym. Aż normalnie zagotowałam :/

Gość w_potrzebie
@Ona.. nie chodzi o posiadanie przyjaciółki. wtedy to było to, że wszedłem na czat i rozmawiałem z ludźmi. że niby podrywają etc, etc. ona też tak robiła. zrobiła się zazdrosna, to przestałem. wydaje mi się, że ona też skoro ja też jestem. spróbuję tak zrobić naprawdę, nie tylko mówić jej, że przyjaciółka wie itp.

Gość annullkkkkaka
http://www.takeagift.pl/polecam:264119 logując się na tej stronie i rozwiązując proste zadania, typu czytanie ze zrozumieniem można zbierać punkty, które potem zamieniamy na atrakcyjne nagrody, np 4GB PenDrive...

Gość to przecież stara kobieta
ona, przecież to nie twoje cyce :P do autora: nikt nie jest niczyją wlasnością, mądra dziewczyna, że to rozumie :classic_cool:

Gość w_potrzebie
@to przecież stara kobieta ale TO NIE O TO CHODZI. nie jako o przedmiot. jezus.. nigdy tak nie myślałem. a teraz mówi, że nie chce bym tak mówił, bo "przyjaciel" nagadał. źle zrozumiałeś.

Gość MalaCzarnaSmutna
ja bym wszystko oddala zeby facet mowil do mnie "moja" .......:-(

Phi, moje własne, od urodzenia :D No zrób jak uważasz, ale mi moralność kalego się nie podoba ;)

Gość w_potrzebie
@Ona.. nie ma moralności kalego. ona teraz mi mówi, że nie obchodzą ją moje przyjaciółki. znowu rozpocząłem temat "przyjaciela". zdenerwowała się, że się o niego czepiam. że ja go nie znam. jest teraz nastrój wojenny.

Gość w_potrzebie
chwila słabości. zrozumiała jak to było dla mnie ważne. jest już dobrze.