Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

Szukam kobiety na całe życie

Polecane posty

Na dobre i na złe, która będzie mnie darzyła miłością, czułością. Kobieta która będzie moim przyjacielem

Gość Haha 10/10
ja cie lubie chłopie

ale co tak :P to Twoja fotka rudzielcu? :P ;) jesteś modelka? ile masz wzrostu?wydajesz się wysoka Mintaja no tak a co ? :P

moge mała dygresje przytoczyc... zauważyłam pewną zależność, i nie wiem czy sie nie mylę, ale wydaje mi sie ze na topikach gdzie dyskutuja w większosci czarne nicki jest kulturalniej, nikt nikomu nie ubliza, a pomarańcze w większosci zeby nie bylo ze w calosci tylko pluja jadem i rzucaja mięsem, i niech mi ktos jeszcze kiedys powie co za róznica jakiego koloru jest nick...a moze sie myle

brunet o to chodzi zeby taka była :) no koniki.... no to dobrze że lubisz :D

Mintaja Mamy wspólne pasje... :P ;) to teraz wyślij mi wyraźna fotkę na , maila :P ;) Niezrażona śliczne masz usta ;) nie powiększałaś? :P

staram sie, to zdjecie sprzed roku, jakies miesiac, dwa po porodzie, teraz troche inaczej wyglądam

Bombarda a co tak się cieszysz? :P Dokładnie super się trzymasz po dziecku :) karmisz jeszcze cycem? :P

brunet... nie rozkazuj mi :classic_cool: :P po co Ci moje foto przecież mówiłam ile mam lat:(