Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsm81

Nienawidzę kobiet

Polecane posty

Gość Poli Cieszyn
Mam pytanie z całkiem innej beczki. Jak można poznać, że ktoś chce cię zabić używając do tego czarnej magii. Wiem, że to może wydawać się głupie, ale dla mnie nie jest. Jeżeli ktoś jest zorientowany w tym temacie niech pisze.

Gość umami
Uwielbiam "wydzieliny z pochwy" świat był by bez nich uboższy :)

Gość Poli Cieszyn
I czy możliwe jest, że ktoś potrafi tak wpłynąć na rzeczywistość, że wnika do snów innych ludzi i potrafi ich nastawiać przeciwko danej osobie?

Gość Poli Cieszyn
Aaaha:) do caprio a nie di caprio hmm:/ ja bym chciał żeby w moje sny każdej nocy wchodziła megan fox:):) taa... wtedy spałbym całymi dniam hi hi hi

Gość gość
poli a wiesz ze się nad tym zastanawiałam niedawno :D. podobno można , to się chyba nazywa mentalizm :) raz cyz dwa miałam dziwne uczucie , w ciągu paru sekund scielo mnie z nog, pomimo długiego snu :) nie choruje na nic.

Gość Poli Cieszyn
O kurczę to by pasowało bo wiesz ten osobnik, którego widziałem we śnie wprowadził mnie w trans a później czułem jakby ktoś zabierał ze mnie ogromne ilości energii. A teraz najlepsze. Widziałem tego gościa w realu. Wiem nawet jakim samochodem jeździ. Wiesz coś więcej na ten temat a może znasz osoby, które przeżyły podobną sytuację?

Gość Poli Cieszyn
I jeszcze jedno, ale sprawdzone w życiu. Parę razy zauważyłem, że nieznane mi osoby przykładają mi rękę do tyłu głowy. Później czułem tam ból. Ciągle muszę uważać bo nie wiem o co w tym chodzi. Czy to może mieć związek z wampiryzmem energetycznym cz z reiki. Pytam bo nie mogę trafić na nic sensownego w tym temacie, żadnej sensownej odpowiedzi a jednak trochę się boję bo jakieś brudne, głupie i brzydkie ciołki przykładają swoje łapska i co, jeżeli ktoś się orientuje o co w tym chodzi to proszę o jakieś sensowne odpowiedzi.

Gość Poli Cieszyn
Wiecie mam dziwne marzenia. Bo wszystkie kobiety są piękne, no prawie wszystkie, i wiadomo panowie, że gdybyśmy mogli to pieprzylibyśmy codziennie cztery razy po dwa razy, ale ja najbardziej mam ochotę wydymać szatana... no a co. I mam takie jedno bardzo zboczone marzenie, że siedzę sobię w kościele i nagle wchodzi szatan pod postacią pięknej a jednocześnie mającej w sobie coś przerażającego kobiety... no wiecie, że wszyscy na jej widoku dostali by wzwodu a ci bardziej świadomi zawału serca ze strachu. Podchodzi do ławeczki w której siedzę ja, patrzy, patrzy i zaczynamy się lizać. Wstajemy, idziemy do kościelnej piwnicy i zaczynamy się dymać. Poźniej zamieszkujemy ze sobą, ale nie w piekle, przynajmniej na razie, ona uczy mnie wszystkich sztuczek, bzykamy się codziennie i jest git. Wiem, że to dziwne, ale nie jestem chory psychicznie i nie zażywam narkotyków... no przynajmniej nie w dużej ilości. Mam takie marzenie od dwunastego roku życia, trochę dziwne, ale co zrobić. Czemu w kościele. Bo te witraże, anioły, mroczna atmosfera sprawia, że po prostu bierze mnie ... no wiecie co :)

Gość Poli Cieszyn
DOSTALIBY sorry niechcący nacisnąłem spację, nie jestem analfabetą

Gość Poli Cieszyn
A znacie ten kawał. Trochę dawno temu go czytałem więc nie będzie to dokładna wersja, ale myślę, że zbliżona. Anglia. Do starego klasztoru wchodzi dwóch gości. Jeden pyta przeora: przeorze czy w waszym klasztorze jest bardzo niska zakonnica? Przeor mówi, że nie ma. A czy gdzieś w pobliżu jest klasztor w którym mieszka bardzo niska zakonnica. Przeor mówi, że nie ma. W końcu gośc już nieźle w****iony pyta czy gdziekolwiek w Anglii jest klasztor w którym mieszka bardzo niska zakonnica. Przeor mówi, że nie ma takiego klasztoru w którym mieszka bardzo niska zakonnica. Na co odzywa się gość obok: a widzisz mówiłem ci, że w******łeś pingwina:):):):):) Pingwina ja p******ę ( komentarz mój ) :)

Gość Poli Cieszyn
Taki żarcik

Gość Poli Cieszyn
He he. Na mój profil napisało dziewczę, że chce się spotkać. Podała swój profil i okazało się, że rozmowa z nią jest możliwa tylko jeżeli wykupię członkowstwo i zapłacę za nią kartą kredytową. No cóż niektóre kobiety są bezcenne, za wszystkie inne zapłacisz kartą master card:)

Gość gość
Nie tracie czasu i energii na nienawiść panowie. Zachowujecie się tak jakby mężczyźnie nie odrzucali, wykorzystywali czy porzucali kobiet. Po prostu niektórzy przedstawiciele rasy ludzkiej są podli, czasem są płci żeńskiej czasem męskiej. Ot co.

Gość gość
niesmialosc to nie powod , gdybys był przystojny.....:p może na facetów się przerzuc :p

Gość Tolu
Prawda jest po środku.Są miłe,dobre,uczuciowe kobiety.Problem to je znaleźć.I szukać warto,ale nie tylko wśród tych najpiękniejszych kobiet.Tylko facet takich nie szuka.A potem płacz i lament,że skrzywdziła i porzuciła,zdradziła.Myślcie głową a nie przyrodzeniem.

Gość Poli Cieszyn
Dokładnie tolu. A ty cwaniaro z apteki koło biedronki, która notorycznie mnie obrażasz nie wiem co do mnie masz, ale ok obrażaj mnie dalej . Jeżeli ciągle wyśmiewasz się z kogoś z powodu wyglądu to jesteś loser. Co ty myslisz, że będę się z tobą spierał, że wciągniesz mnie w jakiś durnowaty konflikt. Załatwię cię inaczej. Hey już wiem zróbmy tak:pobijesz mnie, co na pewno sprawi ci radość a ja od razu siup na policje a ty do więzienia tam gdzie twoje miejsce. Jako, że jesteś piękna na pewno wpadniesz w oko jakims fajnym lesbom, które będą cię codziennie g*****ć kijem od szczotki. Kiedy wyjdziesz to wykorzystasz swoją urodę i zostaniesz tirówą i tylu przystojnych mężczyzn, których tak lubisz będzie cię rżnęło w zajszczanych kiblach. A jeżeli nie jesteś tą osobą o której myślę to kimkolwiek byś nie był pamiętaj, że przez twoje chamstwo masz tą osobę na swoim sumieniu.

Gość Poli Cieszyn
Gościu sorry nie chciałem czasem mnie ponosi. Mam poczucie humoru tylko wtedy miałem zły dzień. Sorry za takie głupawe straszenie to dziecinada. Muszę nabrać dystansu do siebie. Po prostu wiesz mam tylu wrogów w swoim mieście to znaczy jest społeczność kontra ja, że czasem zaczynam przypominać właśnie moich wrogów a tego nie chcę. Więc jeszcze raz sorry kimkolwiek byś nie był, ok :)

Gość Poli Cieszyn
Jeżeli jesteś kobietą to napisz czym cię uraziłem bo wiem, że pod tym pseudonimem ukrywa się jedna i ta sama osoba. Ten język nasunął mi określone skojarzenia :)Ale to nic, jeżeli to ty, to jesteś śliczna i możesz mnie obrażać ile wlezie:) Za tą tirówkę też sorry. Tirówki też są urocze :) No tak jakby :) Ale ciężko i uczciwie pracują i to trzeba docenić. I lesbijki też uwielbiam i to jak :) mniam :) A jeżeli jesteś facetem to... to mam cię w d***e :)

Gość Poli Cieszyn
I tak wszystkie jesteście piękne a ja nie powinienem wychodzić z domu bez maski :) A to jest wiersz dla was. Nie mój, ale ch*j, ważne, że pasuje :) Mroczny anioł, serce tysiącami strzał przebite... Na białą szatę, kapie czarna krew... Nie chciałam. Łzy płynące po policzku zmieniły się w ogień, zniknęły... Wyschły a on z nimi... Czekałam... On dla niej umarł, bez pożegnania, leku na chorą miłość bez końca... Wierzyłam. Nie chciała go opuścić, jak anioł uniosła skrzydła. On je złamał, wyrwał, nie pozwolił pójść z sobą. Odszedł w stronę śmierci. Bez lęku, bez niej... Mroczny anioł. Bo białych już nie ma. Odeszły, Nie wrócą. Jego grób. Jej serce. I nazwisko wypisane krwią na marmurze... Nie wróci... Został z aniołami... Lecz ona nie słyszy... Krzyczy, tęskni, kocha... On już zapomniał... " Wiem" mówi... I dalej pisze... Wierzy, że w nocy przyjdą. Zabiorą do niego. Mroczne anioły. Piękne i smutne czyż nie? Z tej strony chciałbym również pozdrowić mojego ulubionego aniołka to jest Szatanka. Szatanku buziaczki cmok, cmok, cmok, kłocham cię tylko znaleźć nie mogę. Mam nadzieję, że Szatanek cię nie obraża. Dla mnie nie jesteś strasznym smokiem tylko bardzo zranionym aniołkiem. Pewnie nieco upiornym, ale w swej upiorności najpiękniejszym ze wszystkiego co istnieje. Oczywiście pod warunkiem ,że jesteś kobietą. W co całkowicie wierzę.

Gość Poli Cieszyn
A na portalu ox gdzie jest masa ogłoszeń o pracę pojawiło się takie: fajny układ za sponsoring. No co za ś****wo.

Gość thebesciak
nsm81 takich jak Ty jest mnostwo facetow co nienawidza kobiet ja mam ich gleboko w d***e nigdy nie mialem i nie potrzebuje smierdzacej c**y w zyciu czy jakiegos smroda ale o tym nie chce pisac zajmij sie soba, inwestuj tylko w siebie i to Ci w zupelnosci wystarcz badz dumny ze jestes sam tak jak ja

Gość gość
dobry temat . polecam bromek sodu przemiennie bromek potasu i androcur . życie może nie jest długie ale za to jaki spokój .

Gość gość
"Ile razy w życiu dostałem kosza to się w pale nie mieści!!!" x to baranie nie wiesz że jak się nie udaje to się zmienia metodę!!?? :D

Cóż za twarde stanowisko, autorze :) skoro nienawidzisz kobiet, nie licz, ze któraś sie tobą zainteresuje. to działa w dwie strony. Odrzucały cię? Może zle lokowałes zainteresowanie?

Gość gość
nsm81 2010.04.21 Kobiety, ja was po prostu nie nawidzę. Jestem nieśmiały i dlatego cały czas dostawałem kosza od każdej. Ile razy w życiu dostałem kosza to się w pale nie mieści!!!Żebyście chociaż z klasą umiały dawać takiemu facetowi kosza, a wy w sposób ohydny mnie odrzucaliście! Jestem mężczyzną i jestem z tego dumny. My tworzyliśmy cywilizację, naukę i technikę. Wy na mnie nie zasługujecie. x a my nienawidzimy takich buraczanych chamow jak ty pozbawionych kultury i szacunku do kobiet, wolimy gentlemanow, ktorzy nie wyzywaja kobiet

Gość gość
Kobieta jak poznasz ja dluzej to nic specjalnego. Zawsze jarale sie facetami ich palka i oczywiscie jajeczkami

Gość Gość

Zostań pedalem

Gość gość

nienawidzisz bo nie potrafisz z kobietami żyć, traktujesz je tylko jako worek na speeerme i do zaspokajania swoich potrzeb. Jeśli już osiągniesz cel dystansujesz się. ...