Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsm81

Nienawidzę kobiet

Polecane posty

Gość Karakal
nsm81 : rozumiem cię ale dopóki ich nienawidzisz to jestes do nich przywiązany ! Nienawisc to tez przywiązanie ! DLA MNIE one po prostu NIE ISTNIEJĄ (jako kobiety). Nie myslę o nich i nie potrzebuję ich. Prowadzę niezalezne zycie i samodzielne. I nie muszę je znosić ... Niestety muszę je oglądać na ulicy czy w srodkach masowej komunikacji ... Zwłaszcza latem np. a autobusach czy tramwajach wokół mnie sąś czasem same kobiety i wtedy czuję FETOR.. smród z niedomytych pochw czy pachów .. Ogarniaja mnie mdlosci i muszę sie bardzo powstrzymywac by na jakąś nie zwymiotować... Może wyda ci sie dziwne ale to są MŁODE koobeity czy dziewczyny ,,, i tak śmierdzą... Pewnie myją sie tylko wtedy jak idą na randkę z jakimś chlopakiem .. a i to wylewają na siebie hektolitry permuf by zabic zapach ... Spróbuj je olać i nie myśl o nich. Moze masz jakis hobby czy zainteresowania... DLa nich (ko biet i dzuwczyn) najwiekszą porażką jest to kiedy je facet olewa i jest wobec nich obojętny ! Jak chcesz im dopiec - stań sie obojętny ... Zaręczam ! Skutkuje ! Pozdrawiam

Gość gfgff
Karakal - gdyby było tak jak mówisz nie napisałbyś tego co napisałeś. Niby nie myślisz o kobietach a jednak tak skoro o nich napisałeś

Gość nsm81
Karakal Dzięki za odpowiedź. Kobiety dają mi nienawiść. Kiedy patrzę na każdą to wiem że jestem anty-antrakcyjny i wiem że nie będzie mnie chciała. Ja wszystko przeanalizowałem. Od chwili mojego poprzedniego postu minęło wiele czasu, ale sytuacja jest taka sama. Nic im nie robię a one mnie nienawidzą. Co mam robić, nie mysleć o nich? Ja jestem doskonale antyatrkacyjny i nienawiść kobiet do mnie ma charakter permamentnym, nierozerwalny, jestem najbardziej odrażającym mężczyzną we wszechświecie. Kobiety to moi naturalni wrogowie. One są ja antylopy, zebry a ja jestem jak lwem. Lew nidgy nie będzie jadł roślin a antylopa nigdy nie zaoufa lwu. Są dwie strony: 1. JA 2.ONE i cwaniaki którzy schańbili męską nację i mają powodzenie u kobiet Pozdro, nsm81

Gość zwyczajna szarość brzydota
ANDROPAUZA

Gość nsm81
co to ma do tematu?

Gość DDD99
kolego pamiętaj każda kobieta kiedyś trafi nato co chce czyli na faceta który będzie ją traktował tak jak nato zasługuje moim zdaniem to każda kobieta to kurwa i dlatego nie mam dla nich serca wiec dobrze radze wam wszystkim jeśli będziecie naiwni to będziecie cierpieć przez nie wiec dlatego lepiej pochodzić z nimi za roczke przez tydzień i zrobić to co cze ba i ładnie się pożegnać nisz angażować się bo to niema sensu niestety ja cierpiałem przez jedną kobietę i powiedziałem sobie ze nie warto prze sto przechodzić lepiej się zabawiać tymi szmatami z dyskotek ale nie warto się w nich zakochiwać w nich ja tak żyje przez trzy lata i jest mi dobrze i niema sensu mówić ze jestem anty-antrakcyjnybo to nieprawda każdą można poderwać uwierz tylko w siebie

Gość DDD99
a ty co masz do zaoferowania

Gość boalessi
a ja lubie zwierzeta, wrecz uwielbiam, lubie tez niektore kobiety zwlaszcza seksowne Żydówki Jenny jest taka apetyczna

Gość nsm81
DDD99 powiem Ci jedno - źle robisz. Ja kobiet nienawidzę dlatego że one mnie nienawidzą. Z wrogiem nie mogę iść na układ, pokój zwłaszcza z mojej inicjatywy. Nie mogę z żadną odbyć stosunku seksualnego bo to schańbienie męskiej rasy. Oczywiście gejów delikatnie mówiąc nie popieram bo idą z prądem. W walce płci trzeba postępować tak jak w walce między gatunkami - zero kompromisu w walce z wrogiem. Niech sobie odbywają stosunki same z sobą - mnie żadna nie będzie miała. JA ICH NIENAWIDZĘ!!! Mnie nie zdradzały - mnie po prostu żadna nie chce. To jest walka mnie z kobietami i cwaniakami którzy zdradzają męską rasę wdając się w związki z kobietami.

Gość Mizogeniusz
Jesteście dnem. Nikt nie skrzywdzi cie w życiu tak jak twoja matka. Lem w "powrocie z gwiazd" postulował, że każda samica, która chce urodzić dziecko powinna przejść przez 4 letnia specjalna szkołę dla matek. Syf, który wprowadzacie do świata jest niewyobrażalny i na dodatek opakowany w postawę "ofiary"... Na szczęście w świecie muzułmanie wiedzą, jak sobie z waszymi nędznymi hormonami poradzić i to oni stanowią w tej chwili najliczniej rozprzestrzeniającą się grupę....

Gość mizo mizogin
może up

Gość Sebo44
@nikitusia Milcz i nie szczekaj

Gość polii218
Ja też nienawidzę kobiet, nigdy żadna nie stała u mojego boku, nigdy żadna nie powiedziała dobrego słowa, ale dla atrakcyjnych czy gości przy kasie to wszystko, mysiu pysiu kocham cię i dam ci dupy bo jesteś taki śliczny. Że niby chodzi o seks? W dupie mam seks. Dla odrobiny miłości poszedłbym boso na koniec świata. Kiedyś całowałbym ziemię po której chodziły. Teraz to nawet nie napiszę bo admin by to ocenzurował. Było we mnie tyle miłości, teraz pozostał tylko lód w sercu i nienawiśc bo jeśli żadna mnie nie kochała i nigdy nie pokocha to pozostaje tylko nienawiść, taka wielka jak kiedyś wielka była miłość do nich. Tak już jest i nigdy się nie zmieni. Teraz jest już za późno, za późno na wszystko co piękne.

Gość mattnienawidzącykobiet
Hehe też nienawidzę kobiet, choć jest to nienawiść nabyta. Kiedyś w okresie dojrzewania byłem niezbyt atrakcyjny, więc mnie olewały lub traktowały jak kumpla. Teraz gdy w dorosłym życiu stałem się atrakcyjny, wiele kobiet zwracało na mnie uwage, chciało się zapoznać w mniej lub bardziej bezpośredni sposób. Ja jednak mając w pamięci ich system działania i wartościowania toczę swoją zemstę :) Tzn olewam wszystkie te, które się mną interesują. Muszę tylko popracować nad pozbyciem się mojego ironicznego i pogardliwego uśmieszku, gdy widzę kobietę mną zainteresowaną, po co ją od razu odpędzać? Najbardziej lubię odwzajemnić mową niewerbalną zainteresowanie, a gdy ona jest już zdecydowana na bardziej bezpośredni kontakt, zlewam ją ciepłym moczem udając że nie wiem o co chodzi i robię swoje. Piękne uczucie chłopie, olałem tam masę kobiet :) Doszedłem do wniosku, że nie są mnie warte, żadna nie doceni tego jaki ciepły i dobry potrafię być, żadna mnie nie chciała pokochać więc i ja nie będe kochać. Ich strata, znam swoją wartość. W technologii hd i cyberskóry naprawdę nie potrzebuję kobiet :) A one niech robią dzieciaki z innymi. Ja sycę swoją nienawiść :) Mój licznik olanych kobiet już przekroczył 10 sztuk. Najbardziej spektakularny przypadek to koleżanka która robiła do mnie maślane oczy, liczyła na to że zrobię pierwszy krok, a ja zostawiłem ją z jej uniesieniem i uczuciem samej sobie. To jest największa zemsta jaką mogę jej zadać, tj. sprawić aby się zaangażowała a potem ją olać. Sam brak reagowania na atrakcyjne laski nie jest wystarczającą zemstą- one sobie wytłumaczą, że jestem gejem i dlatego się nimi nie interesuję. Nienawiść do kobiet mnie napędza, jestem tym co one swoim postępowaniem wobec mnie stworzyły :) Pozdrawiam wszystkich nienawidzących kobiety.

Gość thorvald66
też ich nienawidze, same swoim zachowaniem sprawiają że zasługują na bycie traktowanym jak przedmioty do ruchania i nic więcej. i już nigdy na żadną nie spojrze... p i e * d o l ę t o.

Gość Poli Cieszyn
Ja też jestem sam nie mam powodzenia wśród kobiet. Też czułem nienawiść, ale się z tego wyleczyłem. Nie mam złudzeń co do kobiet, ale wiem z własnego doświadczenia, że są lepsze od facetów. A dlatego jest ich tak mało na wysokich stanowiskach w polityce, nauce czy w wojsku bo przez lata były spychane na drugi plan i teraz muszą walczyć o swoje. Ziomki przestańcie nienawidzić kobiet, nienawiść to paskudna rzecz. Jeżeli pisany nam los samotników to trudno. Ja znam jeden dobry lek na samotność, dobra gandzia to najlepsze lekarstwo:)

Gość Poli Cieszyn
Oprócz tego ważna a być może najważniejsza jest wiara. Mnie osobiście siłę i wiarę daje moja trójca święta. Bóg, Jeszua i Lucyfer, tak:> Wierzę w prawdę zawartą w mitologii. Jest jeden mit w który święcie wierzę a wygląda tak. Lucyfer wypłakał tyle łez w miejscu swojej kaźni, że ugasił piekło w którym się znajdował. Oczywiście symbolicznie. Bóg wybaczył mu jego grzech i przywrócił na należne mu miejsce. Oprócz tego Lucyfer jest bratem Jeszui, był przy jego ukrzyżowaniu i cierpiał razem z nim. Obaj są aniołami bo kim był Jeszua jeżeli nie Michałem Archaniołem, który przybrał ludzką postać żeby cierpieć i pokazać nam, że cierpienie uszlachetnia. Jego świadomość zawarta w Ewangelii jest najpiękniejszą rzeczą na świecie. Lucyfer jest tym który rozpalił światło w świecie, który spowija mrok. Chwałą Boga jest rzecz taić, chwałą królów jest rzecz badać. Lucyfer jest tym, który zakazaną wiedzę odkrywa dla nas ludzi. Jest tytanicznym Prometeuszem. Bóg to temat rzeka więc tylko parę słów. Dla mnie jest wszystkim co piękne. Wybaczeniem, miłością absolutną, sprawiedliwością. Dlatego nie wierzę w piekło bo nijak ma się do mojego obrazu Boga. Piekło stworzyli ludzie dla ludzi w tym żałosnym miejscu jakim jest ziemia. I rzecz najważniejsza Najwyższa Istota jako stwórca wszystkiego, ale to absolutnie wszystkiego, stworzył też nas czyli kobiety i mężczyzn. Nienawidząc jednego z nich nienawidzicie też Boga, zastanówcie się nad tym i wyobraźcie sobie gniew Boga kiedy patrzy jak stworzenie pała do siebie nienawiścią.

Gość gość
zabijmy wszystkie kobiety i połowę facetów przeróbmy na kobiety :D

Gość gość
'każda potwora znajdzie swego amatora' - powodzenia zatem :D

Gość Poli Cieszyn
Ty coś pisałeś do mnie gościu czy to gnój paruje. Takimi odzywkami to mój dziadek konie płoszył. Jesteś tak brzydki, że jakby cię pies zobaczył, to by się o własną budę zabił. Jak się urodziłeś to matka przez dwa tygodnie dugała cie kijem, bo nie wiedziała co to jest. Mr gość prześlesz mi swoje zdjęcie,bo chcę zrobić kanapkę z pasztetem. Jesteś tak głupi, że gdyby wsadzić twój mózg do łebka od szpilki-to byłaby grzechotka. Oczy czarne, szyja brudna odejdź kur.o boś paskudna. Twój mózg jest jak Atlantyda już dawno zaginął. A dowcipny jesteś jak twój ojciec, którego najlepszym kawałem jesteś ty. Zatem powodzenia w życiu chociaż ciężko o powodzenie kiedy ma się twarz jak rozrzutnik do gnoju.

Gość Poli Cieszyn
Ty coś pisałeś do mnie gościu czy to gnój paruje. Takimi odzywkami to mój dziadek konie płoszył. Jesteś tak brzydki, że jakby cię pies zobaczył, to by się o własną budę zabił. Jak się urodziłeś to matka przez dwa tygodnie dugała cie kijem, bo nie wiedziała co to jest. Mr gość prześlesz mi swoje zdjęcie,bo chcę zrobić kanapkę z pasztetem. Jesteś tak głupi, że gdyby wsadzić twój mózg do łebka od szpilki-to byłaby grzechotka. Oczy czarne, szyja brudna odejdź kur.o boś paskudna. Twój mózg jest jak Atlantyda już dawno zaginął. A dowcipny jesteś jak twój ojciec, którego najlepszym kawałem jesteś ty. Zatem powodzenia w życiu chociaż ciężko o powodzenie kiedy ma się twarz jak rozrzutnik do gnoju.

Gość Poli Cieszyn
Napisałem dwa razy żebyś sie nie pogubił w temacie.

Gość Poli Cieszyn
Panowie czy jest tu ktoś na tyle inteligentny, żeby podyskutować o sprawach tutaj poruszanych czy wszyscy reprezentują poziom mr gościa, który ma mózg wielkości orzeszka. Sam w końcu chcę sobie odpowiedzieć na pytanie czy kobiety są takie jak je tutaj przedstawiacie czy nie. Co takiego stało się w waszym życiu, że tak bardzo ich nienawidzicie. Tylko proszę uaktywnijcie coś co nazywa się kultura osobista. To mój drugi wpis, oprócz tamtego i od razu trafiłem na debila.

Gość SnakeKrk
Mnie się wydaje, że problem polega na czymś innym. Współczesne kobiety różnią się od tych sprzed lat. W 99% obecnym kobietom zależy na kasie, dobrej furze, perfumach, ciuchach i zabawie. W d***e mają miłość i szacunek. One nie mają nawet szacunku do samych siebie, a co dopiero do faceta. Kiedyś była zachowana równowaga, facet zajmował się utrzymaniem rodziny, a kobieta domem i dziećmi, obecnie zostało to zachwianie podobnie jak w przyrodzie klimat, efekty sami znamy... będzie tylko gorzej. Pozdrawiam

Gość meh
Nsm czy jak ci tam, na gołe oko widać że jesteś po prostu brzydką ciotą i do tego mentalnym dzieckiem. Kobiety takich nie wybierają, na ich uznanie trzeba zapracować. Dziękuję, koniec tematu.

Gość Poli Cieszyn
No właśnie meh ma rację. Tylko ja na przykład nie wiem co mam zrobić, żeby w końcu mnie chociaż polubiły. Dbam o siebie, pracuję itd. To fakt jestem introwertykiem, ale z ogromną miłością, ale ta miłość umiera. Meh piszesz, że trzeba zapracować no ok, ale ja się staram a mam wrażenie, że cokolwiek bym nie zrobił to jest źle. Po prostu nic z tego nie rozumiem i jest mi smutno bo życie bez kobiet to czyściec a życie bez miłości to już całkowite piekło. A jak można iść w stronę miłości jeżeli wszędzie sa mury, no jak?

Gość Poli Cieszyn
Ze snake krk mogę się zgodzić tylko, że ja gdybym miał szansę dałbym im wszystko czego by zapragnęły wiadomo, że te materialne świecidełka to iluzja, ale jeżeli nie mam szans na ich miłość to chociaż w ten sposób mógłbym się do nich zbliżyć. Oprócz tego snake krk nie wiń gracza wiń grę, dzisiaj to co materialne zostało postawione na świeczniku. A kobiety są piękne i chcą pięknie wyglądać więc dlaczego miałyby sobie tego odmawiać, tylko czy w takim popier.....ym świecie to co piękne ma szansę przetrwać