Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiter1

odwiedziny na klinice

Polecane posty

Gość jupiter1

mam pytanie. nigdy nikogo nie mialem w szpitalu. teraz jednak wybieram się do mamy, która jest po zabiegu co moge wziac ze soba tzn jakie jedzenie nie bardzo wiem a chce jej cos wziac pomozcie co sie zazwyczaj bierze ?

Gość jupiter1
podniose

Gość po jakim zabiegu

zależy po jakim zabiegu jest i co może jeść i pić, przeważnie bierze się jakieś napoje, soki itp. lub ewentualnie coś co dana osoba lubi o ile oczywiście nie ma specjalnej diety... Niektórzy przynoszą coś "swojskiego" np. rosołek - bo w większości szpitali jest nędzne jedzenie...

to zalezy czy nie ma jakiejs diety. jesli nie to wez to, co lubi jesc - jakies owoce, jogurty, soki, wode, cos, co moze postac i sie nie popsuc. czesto sa lodowki na oddzialach ale czesto inni pacjenci podbieraja nie swoje jedzenie i moze Twoja mama po zabiegu chodzic nei moze

Gość blabliczkaa
na klinice?? co do kurwy nędzy znaczy"na klinice"????????????????

Gość panasonic lumpex
jak byłem w szpitalu to ojciec przynosił mi co drugi dzień: bochenek chleba, kostke masła, dwa kilo ogórków, dwa kilo pomidorów, i nóż żeby pociąć to. Niestety w szpitalu mnie głodzili a nie obowiązywała mnie dieta tylko nie mieli funduszy. Na śniadanie i kolację było: półtora kromki chleba z masłem bez wędliny i sera. Na obiad przeważnie kasza i sos bez mięsa, do tego zupa chyba z pomyi. A fuj jak sobie przypomnę.........

Gość blabliczkaa
panasonic to chyba srałes dalej niz widziales:D:D:D:D:D