Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba 36 warszawa

Sorry, ale nie wierzę, że sa jeszcze ludzie co zarabiają mniej niż

Polecane posty

Gość seba 36 warszawa

3 tysiace na rekę. Ja przynamniej takich nie znam,a a znam duzo roznych ludzi. Po prostu jest to niemożliwe. te wszystkie fora w necie itd. Sciema z szok! Wieksosc to prowo. Ja prowadze własną firmę od 2 lat, nie mam kokosow,ale miesiecznie średnio na czysto mam ok. 20 tys. zł, spię codziennie do 8.00, jestem wypoczety i pozywtynie nastawiony do zycia. wiekszosc moich znajomych ma srednio 8 tys. miesiecznie na reke. To co tu niekotrzy pisza ze mają miesiecznie 1900 zł albo nawet mniej (sic!) to jakas totalna bzdura. Przeciez nie nie byłoby sensu chodzic codziennie rano na 8 godzin przez miesiac do roboty,zeby po miesiącu odebrac 2 tys. zł Ludzie, gdzie wy żyjecie?

Gość ot mówi to ja
jestes zwykłym szmaciarzem.

Gość atrament
rozumiem, że chciałeś się pochwalić gratuluję, a teraz spadaj

Gość Seba 30 Wroclaw
Ja mam tylko 10.000 😭

Gość bułja
ja niemoge ale zal ludzie zarabiają po 600 zl albo mniej? a w takim razie w jaki jest sens zeby gdzies mieszkac cos jesc i pic?

Gość kondak ale spoko
ja tez mysle,ze to sciema, tez mam wlasną firme, zarabiam roznie,ale nie schodze ponizej 15 tys. Nie wyobrazam sobie pracowac za mniej niz 10 tys. Ale nawet jesli to moze i troche prawda, to ci co chodza za taką kase sa dla mnie nienormalni, to juz nie jest niedołęstwo, to jakis debilizm. Rozumie,ze ktos ma podstawówke. ale np. jak ktos skonczyl studia i dalej pracuje za darmo to juz jakas porazka. Ja zalozylem firme zaraz po studiach

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
sa , zanm takich duzo, zarabiaja 600 -700 zl miesciecznie, niewystarca im na nic

Gość seba 36 warszawa
Moja firma zajmuje sie oczyszczaniem szamb, jestem szambonurkiem :)

Gość no to teraz sie
przyznajcie ile dajecie zarobic pracownikom...pewnie mniej niz 600

Gość radosława 78 szczękościska
ojeje po co ta agresja pewnie są tacy co zarabiają 2 tys,ale jest ich naparwde malo, to margines. moja koleznka mowila,ze jej siostra miala 2300 zł na pocztaku pracy w jakiejs firmie,ale potem awansowala i bylo troche lepiej. Ja prowadze salon kosmetyczny w Krakowie i jest suuuuper! To był strzał w 10. Nie musialam brac kredytu na mieszkanie, kupilam za gotówkę, choc po 2 latach,ale jednak!

Gość to już nie jest smieszne
widze ,że pomarzyć zwasze sobie wolno e co tam moje jedwabne waciki do makijażu za 100tys raz w miesiącu nie przebijecie mnie

sracz mam diamentowy phi

Gość loki32
Coz, ja naprawde bardzo ciezko pracuje, zarabiam okolo 1800 na reke i jest to jedna z wyzszych pensji w firmie w korej pracuje (a pracuje tam okolo 25 osob) . Wiekszosc ludzi ktore znam, zarabia okolo 1500 - 1700 zlotych. Facet ktory zalozyl ten temat, nie wie w jakim kraju sie znajduje lub to zwykla durna prowokacja jakich wiele na tym forum. Ludzie ktorzy zarabiaja powyzej 3 tysiace na reke, stanowia naprawde malutki procent ogolu i najwyrazniej otaczaja sie tylko "rownymi sobie" skoro nie sa w stanie sobie wyobrazic nizszej pensji.

mam wanne ze złota

Gość zarabiam ok. 3 tys brutto
I większość w moim mieście pewnie uważa, że złapałam pana boga za nogi. Sama tak uważam, biorąc pod uwagę rzeczywistość, która mnie otacza. Niestety niektórzy muszą wstawać rano i zapieprzać nawet i czasem za 1 tys. złotych. Po to, żeby jakiś kmiot mógł się nad nimi wydziwiać. Właściciele firm mają grube tysiące miesięcznie, to oczywiste. Często z wyzysku i nie przestrzegania prawa pracy takich, co zarabiają właśnie te grosze. Nie zapytam autora i reszty "mądrych" właścicieli firm o to, ile płacą pracownikom, jak przestrzegają prawa pracy, jak płacą za nadgodziny, ile godzin pracują u nich pracownicy itp., itd., bo nie wierzę w szczerą odpowiedź. Bog z nimi, że są bardziej zaradni (cwani, z większym szczęściem, większymi łokciami, wstawić dowolne), niż inni. Mnie otaczają ludzie pracujący za średnią i poniżej średniej. To dość smutny kraj.

Gość w.....
a lekrz psychiatra, który cie prowadzi, ile zarabia autorze?

Gość ja mam 2400
za ok 300 godzin w miesiącu :(

Gość jebną sutka
moja kuzynka pielęgniarka 1700 + dodatki, nadgodziny itp mój tata 2500, mama 2100 może ci co maja własne firmy mają po 20 tys, jak lekarze i prawnicy i politycy, ale jesteście głupolami o wąskich horyzontach bo naprawde większośc pracowników zarabia poniżej 3000 :O żenua

Pewnie, że to przykre, że zawsze jakiś Pan Lepszy od Innych zada sobie trud, żeby pokopać leżącego. Choćby i na forum. Normalka.

Gość 23672836
Przecież to prowokacja. A wy si.e namkręcacie

Gość kafe sie pierd..........
autorze czym sie tak spaliłeś?

Gość samotny mężczyzna part 2
seba 36 jesteś równym gościem. jak można zarabiać mniej niż 3 tysie? ja tego nie rozumiem :classic_cool:

Obawiam się, że nie prowokacja. A przynajmniej na bank są ludzie, którzy tak myślą. Pamiętam taki eksperyment - pytano posłów, czy przyżyliby za... (i tu była wstawiona jakaś przeciętna, niska pensja, na dzisiaj właśnie jakieś 2 tys.). Oni autentycznie nie byli w stanie pojąć, jak można za to przeżyć. Więcej - oni nie wierzyli, że ktokolwiek za to żyje! Ludzie rządzący krajem, w którym właśnie tyle sie zarabia! Robili karpia i nie posiadali się ze zdumienia. Myślę, że po rozmowie z dziennikarzem wrócili swoją piękną bryką do swojego pięknego domu i położyli się spać z miłą pewnością, że na pewno coś im się zwidziało, bo niemożliwe, żeby ktoś twierdził, że można tak mało zarabiać :O

też pamiętam tę sondę. Dziennikarka mówiła zresztą o strefach strukturalnego bezrobocia, nie wspomniała nawet ile zarabia młodzież tuż po studiach - a szkoda, bo posłowie też mają dzieci. Ale jakoś nie słyszałam, żeby zarabiały 1200-1600 zł

dobre:) to moze zatrudnij mnie w swojej firmie i plac po 8 tysiecy!! bo wiesz nie kazdy ma tak dobrze jak ty!!!!!!!!!!! ja razem z mezem mamy 3000!!! A tak w ogole dobry temat wybrales ni w kij ni w oko!!!