Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa dziwni

Chyba nie rozumiem facetow

Polecane posty

Gość faceci sa dziwni

jestem z moim 2 lata. wczoraj rozmawialismy ogolnie o nas, i on powiedzial ze bardzo zmienilam sie z poczatkow naszej znajomosci i teraz. ze kiedys bylam niedostepna i pyskata a teraz jestem inna. owszem, na poczatku gdy spotkalam krzysia nie chcialam zadnych zwiazkow. lizalam rany po poprzednim facecie i raczej krzysiek za mna latal a ja zbywalam go raz sie umawiaajac raz nie. w koncu dopial swego i zakochalam sie w nim. z dnia na dzien stalam sie czulsza, mowilam jak mi zalezy, podchodzilam i calowalam go pierwsza (na poczatku bylam oporona w tych sprawach). no i zauwazylam ze jemu sie juz nie chce dogonil krolika i nie stara sie jak kiedys, nie dzwoni tak czesto jak kiedys, wszytsko jest takie suche. czesciej wychodzi z kumplami i w ogole i pytanie. co mam zrobic? znowu zamienic sie w niedostpena osobe??? np umowilam sie ze porozmawiamy dzisiaj jeszcze przed pojsciem spac bo jutro planujemy isc do kina i musialabym zarezerwowac bilety a krzysiek mial mi dac znac o ktorej bedzie wolny i co? wyszedl z kumplem gdzies 4 godziny temu i cisza :O a ja siedze i czekam az sie zjawi na gg :O

Gość faceci sa dziwni
upppppppp

Gość kejsejka
mam podobnie ze swoim nazyczonym

Gość ja nie wiem, jak ty spisz
czytam to i oczom niedowierzam, ze mozna pisac takie bzdury w internecie. pomijam juz Twoj problem bo on nie wydaje sie problemem, tylko znudzeniem materialu. skoro tak zyjesz jak piszesz, nie dziwie sie, ze nie rozumiesz facetow ani tego, ze jestes zalosna :D

Gość smerfetka xxx
mnie sie wydaje że faceci ogólnie męczą sie w zwiazku gdzie cala uwaga kobiety jest skupiona na nich..to nie jest pociagajace ani interesujace.fajnie jest kiedy kobieta ma swoje pasje, nie jest na kazde zawolanie faceta..niestety babki czesto osaczaja swoich mezczyzn a potem sie dziwia ze oni maja ich dosyc

Gość pani ogrowa
też uwazam jak Smerfetka. Każdy musi mieć swoje pasje i zainteresowania. Owszem, to jest super jak uwaga jest na Ciebie zwrócona, ale czy chciałabys, żeby Twój chłopak nie zajmował się niczym innym, z nikim innym się nie spotykał tylko z Tobą? Był ciągle w Ciebie zapatrzony, wywyższał, wychwalał itp? Tak, to jest fajne, ale szybko sie nudzi. Potrzebny jest oddech, potrzebna jest pasja:) Daj mu więcej luzu, pozwól mu zabiegać o Ciebie. Ja nie mówię, zebyś udawała niedostępną, ale miej swoje życie. Też się spotykaj z koleżankami, miej pasje, nie czekaj wiecznie na niego, bo mu się znudzisz;/ A to że mówisz mu że go kochasz i okazujesz tę milość to bardzo dobrze:)

Gość marian z czarciego dołu
obejrzyj srom nad rozjebiskiem to ci ulży

Swego czasu na kafeterii promowano pewną książkę: "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy". Nie wiem, czy to dokładny tytuł. Ta pozycja pewnie jest dla Ciebie. ;)

Wredna, książka warta promowania, ale z przymrużeniem oka ;) Trzeba podzielić przez pół i dostosować do człowieka... Np. na mojego faceta bycie olewającą zołzą działało tak, że kopał w dupę - i tak 3 z kolei ;) A potem... Pojawiłam się ja. Codzienny kontakt, co do którego miałam właśnie obawy, że się narzucam, mimo że on sam inicjował, częste rozmowy na gadu, smsy, skype, w końcu - darmowe minuty do siebie... I on powiedział że ogromnie się cieszy, że trafił na kobietę która umie pokazać, że jej zależy, że się stara - czyli robi to, co on, a nie ignoruje przez 4 dni i olewa ;) Wszystko zależy od człowieka :) Wiadomo, niektóre rady są dobre, ale niektóre trzeba przesiać i dopasować ;) Ale jedno jest pewne - faceci nie lubią kobiet, które są od nich uzależnione, które poza nim życia swojego nie mają. Ja przy tym codziennym kontakcie częstym mam czas na pracę, na hobby, na znajomych, nie jestem bluszczem :)

Gość brymmm :)
co za bzdury JAk face kocha NAPRAWDE to bedzie caly szczesliwy ze kobieta sie otowrzyla i dalej mu mnostwo ciepla Absolutnie nie zmieniaj sie w niedostepna osobe Masz byc ciepla uczuciowa wrazliwa otwarta itd ale wiaodmo ze nie mozesz caly czas na nim wisiec tylko sama czasem powiedz ze np w jakims dniu umowilas sie z kolezanka albo masz cos do zalatwienia i sie nie spotkacie Znajdz sobie jakies zajecie w domu kiedy on bedzie na spotkaniu z kolegami zbeys nie myslala ciagle

Gość tak____________
może wystarczy po prostu spotykać się rzadziej?

Gość brymmm :)
I wiesz co ja w przyszlym roku za maz wychodze Tez na poczatku bylam strasznie dzika zamknieta spotkania 2-3 razy w tyg. A teraz wizdujemy sie codziennie kolezanki moze 2-3 razy w miesiacu ewentualnie rzadziej sie z nim spotykam z powodu sesji czy jak mam ochote pobyc sama poczytac posluchac muzyki I on ciagle mi przypomina jak bylo kiedys jak jest teraz i jaki jest szczesliwy ze jestesmy tak blisko ze ja sie zmienilam i jestem cieplejsza On tez z kolegami spotyka sie moze raz w miesiacu wiecje nie chce bo woli byc ze mna Oprocz codziennych spotkan zawsze sa esemesy na dobranoc i na dzien dobry potem kilka w ciagu dnia A jak czasem ja staje sie troszke zimnejsz abo jestem przemeczona on zaraz dopytuje co sie stalo i pyta czy to jego wina czy moze zrobic cos zebym byla tak blisko jak zawsze Wiec nie prawda jest za facet musi cale zycie gonic kroliczka JEsli face chce sie ZABAWIC to tak zgodze sie ze kroliczek ma sens jesli facet mysli POWAZNIE jeg to nie bedzie bawilo