Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić?????

proszę wejdźcie i pomóżcie

Polecane posty

mam problem. pewien frajer (mój były) założył sobie konto na jakiejś stronie internetowej na MOJE DANE, lecz na swój e-mail i zamówił, z niego rzecz, kosztującą ok. 400 zł. Podał mój adres, imię, nazwisko, jako miejsce dostawy. Wiem, że zrobił to dzisiaj, niedawno. Teraz mnie szantażuje, że albo zrobię coś, co on chce i da mi te 400zł, żebym mogła zapłacić za te jego zamówione gówno albo jak mu się sprzeciwie, to sama będę miała za to zapłacić.. czy ja mogę nie przyjąć tej przesyłki?? nie będę miała z tego powodu żadnych konsekwencji?? napisałam mu, że zgłoszę to na policję, to frajer mi odpisał, że powie, że ja włamałam mu się na te konto i sama sobie zamówiłam. co ja mam zrobić?? zostawić na wszelki wypadek te sms od niego??

a kurier nie będzie robił mi problemu?

Gość kakakakaksd
zostaw smsy to dowod.

nie wiem, myślę, że nie, najwyżej zapłać tylko za kuriera, za tzw. fatygę, ale za przesyłkę nie. ale myślę, że nie będzie problemów. albo pójdź na policję, opowiedz wszystko i pokaż smsy

a co kurier ma do tego ?on tylko dostarcza ...nie przyjmuj przesyłki i po kłopocie nikt ci nic nie zrobi

dzięki za odpowiedzi. Miłej Nocy ;)