Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tulippa

Jestem leniem

Polecane posty

Witam wszystkich! Dodałam mój temat do zdrowia, ponieważ nie wiedziałam za bardzo gdzie indziej można go umieścić. Jestem leniem to mój problem psychiczny a zatem to chyba dział zdrowie. Problem polega na tym ze cały dzień nic nie robię. Wstaje ok 9-10. Włączam kompa/tv i cały dzień nawet nie wiem kiedy mi zlatuje. Codziennie powtarzam sobie: "jeszcze tylko...obejrzę w tv to i idę się uczyć" albo "jeszcze w necie sprawdzę to idę się uczyć" bo z nauka jest największy problem, jakieś tam czynności domowe jak obiad czy sprzątanie robię, ale nic sie nie ucze, juz i tak zawaliłam poprzedni rok na studiach i teraz mam bardzo mało zajęć, zamias sie zabrac za nauke i miec super oceny to ja leże i oglądam tv. Na zajecia jezdze ale nieprzygotowana, wracajac mam zamiar oczywiscie sie uczyć ale nic z tego nie wychodzi. W weekendy spotykam sie ze znajomymi ale raczej tylko wieczorem wiec cały dzień tez siedze w domu, nie mam chłopaka wiec nie mam jak sie zmotywoać do zrobienia czegoś szybciej bo i tak mam na wszystko cały dzień. To jest błedne koło. Pomocy!!! Co robić??

Gość zacznij od badań
może to anemia, cukrzyca lub inna choroba powoduje takie otępienie i brak siły. A jak nie to psycholog