Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

JESTEM ŚMIERTELNIE PRZERAŻONA WYPADAJACE WŁOSY BŁAGAM O POMOC

Polecane posty

Farbowanie,rozjaśnianie,dokoloryzacja a przedewszystkim prostowanie... Wypadło mi więcej niż połowa włosów,są suche. MAM TRAGICZNIE RZADKIE WŁOSY I WCIĄŻ WYPADAJĄ GARŚCIAMI!Jestem rpzerazona!niedlugo bede miec przeswity ;(! BŁAGAM

Gość gdzie moje wloski?
ja mam podobny problem. tylko, ze ja nie farbuje, nie prostuje. na mnie dziala tak stres :( teraz juz mi tak nie wypadaja. rosna nowe wloski, takie male. ale mam przeswity... :( :( :( naprawde musze stanac na rzesach zeby sie uczesac. generalnie polecam wizyte u dermatologa. trzeba porobic jakies badania.

co zrobilas ze rosna nowe??? Mama dzis mi kupila rzepe i bede robi sok :) i odzywke z rzepy z ziaji nawilzone wlosy,polecam :)

Gość idż do lekarza
niech cię zbada, bo wyadanie włosów może mieć mnóstwo przyczyn

Dokładnie. Wiadomo, że osłabiłaś ich kondycję stosując te wszystkie ekh...zabiegi. Ale wypadanie może być spowodowane przez inny czynnik, więc poradź się lekarza. Możesz tez przetestować skuteczny środek przeciw wypadaniu włosów: http://www.e-lek.pl/105524,oenobiol-serum-przeciw,100453.html Jest z naturalnych składników, więc bezpieczny.

Gość Jaga 1970
Cześc dziewczyny, miałam podobny problem , aż zaczęłam stosować serum do włosów DERMATOPOIETINA . Kuracja składa się z dwóch etapów- piersze 4 dni i kolejne od 5 dnia do 14 dnia. Możecie wierzyć, albo nie - włosy po trzech dniach PRZESTAłY WYPADAC!!!! Odrastają nowe , są grube na całej długości ( miałąm problem z cienkimi końcówkami). Jest to prawdziwy przełom - koniecznie spróbujcie. Nietety dostępne tylko w sklepie online : www. doris-dorin.com. WARTO! to jedyny teki specyfik na rynku a takiej skuteczności!

Jeśli powyższe preparaty nie pomogą, radzę wypróbować urynę.

Jaga 1970 fajna reklama, szkoda, że te wszystkie specyfiki guzik warte a tylko naciągacze tacy jak Ty wykorzystuja cierpienie innych.

jezeli wypadają włosy to problem jest od wewnątrz tak naprawde a nie od zewnątrz. jakies preparaty na skórę głowy mogą pomóc, owszem ale na chwile. Bardzo Ci polecam kupic gdzies w sklepie zielarskim aloes. Ma naprawdę zbawienny wpływ na skóre włosy i paznokcie a przynajmniej bedziesz piła cos naturalnego a nie faszerowała się jakimis antybiotykami. Ja piję aloes od roku i juz bym się bez niego nie obeszła.

Bardzo dobry jest szampon Revalid przeciwko wypadającym włosom, szampon regenerujący. Miałam ten sam problem i mi pomógł. pozdrawiam

przeciez tu jest kwestia tego, ze brakuje w organizmie witamin i minerałow, zadne srodki do stosowanie zewnętrznego nie uleczą tego problemu jedynie go przytłumią. Brak wit i minerałow powoduje takie wlasnie problemy, czasem jest to kwestia nieprawidłowej gospodarki hormonalnej.

Gość przy wypadaniu włosów
przede wszystkiem do lekarza! Nic nie pomoże jesli coś jest nie tak hormonami lub występuje mocna anemia. Więc do lekarza.

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U