Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxsc

Gdzie poleciec aby sie opalic - pd. Europy

Polecane posty

Gość sxsc

w miare tanio w maju lub czerwcu na tydzien ps mieszkam w Londynie

Gość Po slubie...
Do Trojmiasta.Do Sopotu i niedosc ze sie opalisz to jeszcze niezle sie zabawisz:)

Gość Bułgaria np.

Gość Spadłam
Najszybciej dolecisz na solar :P

Gość żeby się opalić?
no raczej że Holandia. u nas nielegalne

Gość Bułgaria np.
Opcja AI w czerwcu ( w zeszłym roku od 20-go, na 10 dni) 3100 (za czteroosobową Rodzinę, w tym ja z Chłopem i dwójką 2,5 rocznych Maluchów, a z nami Małżeństwo z dwójką w wieku 12 i 13 lat) Hotel choć 3 gwiazdkowy zdecydowanie był lepszy. W tym roku również Bułgaria inny hotel za 3200 z maleńkim hakiem. Ta sama Rodzina z o rok starszymi Dziećmi płaci tak jak my z dwójką 3.5 letnich Małych. A jeśli Ci nie zależy na wygodach typu AI to polecam Chorwację i kwatery prywatne. Za 2000 na tydzień w zeszłym roku spędziliśmy fajnie czas na wyspie. 2000 dotyczy apartamentu na 8 osób. Blisko morza, po drodze baseny bezpłatne, a po drugiej stronie deptaczku mała, kameralna i niezatłoczona plaża.......... Byłam też - jeśli chodzi o Chorwację - na wyspie Ciovo w sąsiedztwie Trogiru, wspaniałe miejsce , ale to byłam jeszcze jako bezdzietna, wówczas było BAJECZNIE ze starszymi niż moje Budrysami również by było, ale moje są jeszcze "za młode" na wypad tam............. Z Chorwacji jeszcze mogę polecić wyspę Pasman - jeśli z Dziećmi:) Dwie plaże - jedna betonowa, druga żwirowa, obie pozwalające na swobodny odpoczynek z Maluchami, bo wszędzie płytko:) Jeśli łakniesz bardziej egzotycznych doznań - polecam tanią Tunezję, ja osobiście byłam dwa razy. Pierwszy raz w miejscowości stricte imprezowej Sousse, była to moja podróż poślubna i wówczas (1998 r) wydałam fortunę, ale do dziś ceny wahają się tam w minimalnym stopniu. Drugi raz byłam z Dziećmi, nie powiem, biorąc pod uwagę standarty higieniczne Tunezji byłam przerażona ( podróż 9 lat później!) ale Coca-cola i unikanie Ichnich napojów dało pozytywne skutki........ Wypoczynek dzięki temu udany i to w szczycie sezonu bo w lipcu - więc drożej!

Gość najlepiej solarium