Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słucham radia

słucham sobie wlasnie radia

Polecane posty

Gość czynnik psi nie jezdzi na dziw
męska duma? :D

Kupowalam Kitekata,ale potem przeczytlam raport o srodkach uzalezniajacych dodawanych do tego zarcia. Chodzilo o to,zeby kot nie chcial jesc nic innego. I rzeczywiscie tak bylo,puszka innej marki a on tylko pysk zamoczyl. To go na sile oduczyłam.Kupuje mu Darling,jest tanszy. A chrupki,to takie dla kastratow. Purina One.

ja ostatnio purina one i właśnie widzę różnice, chocby i po siersci kota. a kitekata moje wola niz whiskasa... wiec moze cos w tym jest? prawda taka ze to szajs jest, taki zapychacz. darling jest spoko, w ogole purina, nawet ta najtansza, jest dobra. albo taka purina na wage, tez tania (chociaz drozsza niz kitekat) ale bez porownania jesli chodzi o jakosc, i mieszam im rozne karmy

No wlasnie ja musze poszukac jakiegos zoologicznego gdzie kupie na wage. Mieszkam kolo Tesco, tam jest zoologiczny,ale maja tylko karme w puszkach lub torbach,nic na wage. A przydalaby mu sie odmiana moze. Ja dawalam sewgo czasu mojemu kotu tabletki na siersc(tanie byly),smierdzialy ryba ,to je jadl;) Znacznie mu sie siersc wzmocnila i lsnila jak psu jajca:D A dajesz mu cos na odkłaczanie? Czynnik psi,mieszkasz w domu?

Nie, pod mostem, a co? :classic_cool: Nie no, w mieszkaniu w bloku. Ale na parterze i mam na balkonie taką małą drabinkę, po której se mrałek chodzi. I dwa inne, które żyją na balkonie :classic_cool:

Tez mieszkam na parterze,ale w moim bloku balkony zaczynaja sie od pierwszego pietra nad czym ubolewam. Moj czasem tylko wyskakuje przez okno do ogrodka,ale sra w domu :O

wy se żarty robicie? ja też w bloku na parterze :O :D i też se wyłażą a z puriny to mieszam im na odkłaczanie też. i daję jakieś takie tabsy też

Kurrwa, biedny kot :D🖐️ Każego zwierza przerobisz, a swojemu facetowi (jeśli masz) to każesz damskie ciuszki nosic i bijesz go i....ehhhh :classic_cool: