Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serftyrt

prosze o szybka odpowiedz, rozmiar ubranek

Polecane posty

Gość serftyrt

hej, powiedzcie mi prosze jaki rozmiar nosza 3-4 letnie dzieci?? czy to bedzie cos kolo 110 rozmiar??Prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje

Gość nanananna
110 cm

hej ja pracowałam w sklepie z ubrankami dla małych dzieci i z tego co pamiętam to max 104 cm:) pozdrawiam

Gość moja mala ma 4 lata
ubranka kupuje na 116-120 prosze nie pisac, ze max to 104:D

Gość każde dziecko jest inne
wiec uważam za bezsensowne kupowanie ciuchow nie znajac rozmiaru , chyba że umówisz sie z kims na ewentualna wymiane na wiekszy czy mniejszy rozmiar. Moj 3 latek nosil ciuchy na 116 a 3 letnia córka na 104 wiec jest spora róznica.

Gość moja córka w lipcu....
bedzie miała 4latka i kupuję jej na 110. ma te ubranka takie "akurat" :)

Gość każde dziecko jest inne
poza tym rozmiarowki róznych firm sporo się różnią. Np bluzka z nike na 116 jest taka duza że mój mały ma 6 lat i jeszcze za długa na niego a z kolei wójcik na 116 dobry na córke ktora nosi 104 . Tak wiec radze zapytac dla pewnosci mamy dziecka.

Gość duzo zalezy tez od tego
że dziecko urodzone np w styczniu i dziecko urodzone w grudniu tego samego roku jest w tym samym wieku, ale jakby nie patrzec jest rok różnicy więc i wzrost może byc inny

Gość olaboga ma racje
a moj ma 2 lata i 3mce i nosi 104/110 to za 1-2 lata to neiw eim jakei beda ale na pewno nei 110

Gość serftyrt
wystawialam ciuchy na allegro po corce a ze mialam juz porobione zdjecia a ciuchy pochowane to nie mialam jak sprawdzic rozmiaru na metce. A nigdy nie kupuje na rozmiar tylko na oko, wiec sie pytam... dziekuje

Gość moja córka urodzona w grudniu
zawsze nosi ubrania przeznaczone wg metki dla dzieci o rok starszych, a wcale nie jest ani duża ani gruba poza tym, lepiej kupić trochę za duż eniż za małe, same wieci jakd zieci potrafią szybko urosnąć w kilka nawet miesięcy, a poźniej nowy ciuszek jest nieprzydatny