Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja........

co polecacie na kaszel i katar dla 11 -miesięcznego dziecka??

Polecane posty

Gość to ja........

kaszel jak narazie suchy duszący a katar-tylko po inhalacji udaje mi sie cos gestego odciągnąc prosze o rade co sie sprawdzilo u Waszych dzieciakow:)

Gość bananowa oranżada
na kaszel to ja polecam pediatrę

Gość ej powiedz
na suchy kaszel syrop pulneo i ambrosol. efekty widac juz nastepnego dnia. a na katar smarowalam malej nochala mascia majerankowa i zakraplalam nasivin. ale niewiele pomagalo. idz do lekarza najlepiej.

Gość kocham za bardzo
sinecod na noc rewelacja

Mnie p[omógł nadtlenek wodoru:P.Ale najlepiej pomogła głodówka tygodniowa:classic_cool:.Niestety ale dla małolatów jest niewskazana:P.Dlatego polecam po prostu zdrową dietę bez pestycydów aspartAMÓW ITP.:classic_cool:.

Gość slawietta
moja tez ma 11 msc i chorzy jestesmy wszyscy lez stosuje ambrosol , drosetux i krople do nosa euphorbium i smaruje mala na noc pulmeksem to mam od lekarza

Gość to ja........
oczywiscie ze byłam u lekarza!chciałam sie tylko dowiedziec co przepisują Wasi pediatrzy! moja doktorka zawsze przepisuje to samo-na kaszel,Deflegmin,przeciwzapalny Elofen i w ostateczności pozwala na SINECOD-potwierdzam jest rewelacyjny,oprócz tego robie inhalacje z soli fizjologicznej,ktore pomagają przy katarze i na katar jeszcze woda morska,sama zdecydowałam sie na Nasivin jeśli Małemu zle sie oddycha, lekarka odradzała mi smarowanie maściami rozgrzewającymi przy suchym kaszlu ale przechodziliśmy przez to już kilka razy i niestety choroba sie rozwijała,konczyło sie na antybiotyku i innych lekach do inhalacji nie chciałabym do tego tym razem dopuścic dziękuję za odpowiedzi

Gość szukajaca odpowiedzi na forum
A lekarz mojej córki przepisał.......4 ząbki czosnku ugnieść i zalać ciepła wodą,do tego 6 łyżek miodu i 2 cytryny.Najlepszy jest naturalny antybiotyk pod warunkiem,że nic poważnego(osłuchowo) sie nie dzieje.

Gość msdoopr
pulmex baby

Gość Gosiulka0507
Mam 11miesieczna corke ktora ma uporczywy kaszel az sie nim dlawi. najgorzej jest w nocy. Robie jej inhalacje z soli fizjologicznej i podaje syrop flegamina w kroplach i syrop prawoslazowy. doradzcie mi bo nie wiem co mam robic.

Gość gość
Nasmaruj jeszcze dziecko olejkiem kamforowym na noc oklep plecki i klatke to wygrzewa pomaga no i oczywiście leki od pediatry

do slawietta i innych: drosetux i euforbium to środki homeopatyczne. Stosując je, narażacie swoje dzieci na kłopoty ze snem, depresję, lęki, nerwicę , inne zaburzenia psychiczne, dręczenie duchowe, choroby fizyczne o podłożu duchowym. Te objawy mogą nastąpić w różnym czasie. Nie narażajcie dzieci na skutki okultyzmu!

Gość terufiru
Moje starsze dzieciaki bardzo dobrze reagują na Oxalin. Jest świetny dla dzieci, ponieważ nie spływa do ust. To za sprawą tego, że Oxalin jest o konsystencji żelu. Świetnie pomaga na katar, a do tego jest w dobrej cenie. Porozmawiaj z lekarzem lub z panią w aptece. Ja polecam.

Gość gość
Na katar krople oilbas. Zakrapiasz na poduszke, w nawilżacz czy ręcznik i cała noc spokojna

Gość gość
ŻADEN syrop NIE działa na suchy kaszel!!! Mądry, nie przekupny lekarz to powie! Dobre syropy są tylko na kaszel mokry. Dlatego popieram lilialuiza84, nie wierzcie, że pomaga!!!