Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgroza zgroza po dwakroć

ona psize, ze ma kompleksy

Polecane posty

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4439909 a co ja mam powiedzieć? 1,60 wzrostu, krzywe nogi, wielkie uda jak balerony, tłuszcz na brzuchu, małe cycki :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o :o:o:o

Gość pani rybka
Nic nie mów, a raczej nie pisz....Weź sie za siebie. Zmień to, co zmienić możesz, a resztę zaakceptuj. Gimnastyka, kosmetyczka, fryzjer..... Przestań negować własną atrakcyjność!!!

jak mam zmienić krzywe nogi i małe cycki? albo obwisłą skórę po ciąży na brzuchu? nie stać mnie na operacje plastyczną. poza tym to zawsze mam zadbane włosy, paznokcie i stonowany makijaż, więc na pierwszy rzut oka nie widać moich mankamentów. ubieram się starannie, ale po zdjęciu ciuchów MA-SA-KRA!