Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzieńŻaluWielkiego

DzieńŻaluWielkiego-pomocy

Polecane posty

Gość DzieńŻaluWielkiego

Musze się wyżalić. Po prostu moje życie z pozoru może wydawać się fajne, a tak na prawdę mam depresję którą ukrywam. Nienawidzę siebie, nie mogę na siebie patrzeć, brzydzę się sobą. Kocham a sama nie jestem kochana. Długo dawałam się poniżać by zdobyć to czego tak pragnęłam, ale wiem, że przez mój wygląd mogę jedynie pomarzyć o tym, że on będzie ze mną, podejrzewam, że on się mnie wstydzi, dlatego kiedy zaczęłam chcieć czegoś więcej-on przestał się odzywać. To jeden z moich problemów. Wszystkie moje koleżanki kogoś mają, a ja jestem samotna i nieszcześlwa. Źle się czuję w towarzystwie, bo mam wrażenie że tam nie pasuję. Idac ulicą spuszczam głowę, bo wydaje mi się że wszyscy mi się przygladają, i oceniają jaka jestem gruba i wogóle jak wyglądam. I do tego jeszcze jak ktoś mi powie, ze jestem ładna to w to nie wierzę, gdybym była ładna to miałabym faceta, to by mnie kochano i szanowano. Czuję się nikim, chcialabym zniknąć i nie czuć, zakopać się pod ziemie i spać...

Gość WSZYSCY TACY MADRZY JETESCIE
napisz pare slow o sobie, jak wygladasz , a najllepiej jakbys wkleila fotę , bedzie łatwiej Ci cos doradzic bo myślę, ze przesadzasz :D