Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rolada33

szkam :) faceta

Polecane posty

nieprawda p.klon, czasem macie to coś w sobie co powoduje że się przed wami otwieramy i zakwitamy jak orchidea

myślicie że jestem tak beznadzieja że tylko feromony mi pomogą bo normalny facet już na mnie nie jest w stanie zwrócić uwagi?????????????

panie naczelny -chamie-kafeteri może za dużo łyka pan tabletek na przyrost masy mięśniowej że chce pan wszystkich walić po mordzie, bo taki jest skutek uboczny brania anabolików?

Nie mamy pojęcia jaka jesteś. Ale na kafe rzadko zaglądają książęta z bajek. Prawdę mówiąć - nigdy :)

no i tyle, spadam do domu, zdjęcia porobione, mogę spokojnie odjechać i zasiąść w domku przy książeczce i się zrelaksować:-)) adios moi mili

czy jakbym miała nick super laska oznaczało by że jestem laską o wymiarach 90/60/90? i nie szukam p.klon księcia z bajki bo takich nie ma, to coś to oznacza to coś a nie wygląd zewnętrzny, fura i kupa kasy, ja nie z tych. Czasem facet na którego normalnie nie zwróciło by się uwagi przechodząc ulicą jest fajniejszy niż ten co się zowie maczo, z kasą i wypiętym torsem:-))

czy laska która wystawia swoje zdjęcia na symapti.pl w negliżu w pozycji nie dwuznacznej jest fajniejsza od tej która ma normalne zdjęcie w domowych kapciach?

i książęta z bajek nie zasiadają na kafeterii, mają ważniejsze sprawy (w ich mniemaniu) :-))

nie tylko nie masz pomysłu na mężczyznę, to jeszcze jesteś nietaktowna (wyimki z poezji są Ci obce)