Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malablondyneczka

czy to ciąża?? POMOCY

Polecane posty

mam dziwne objawy, mimo to test po 16 dniach od stosunku w czasie owulacji wyszedł negatywnie. Zawsze mój cykl traw 28- 29 dni. Teraz okres spoznia się już 4 dni. Trzy dni temu kochalam się ze swoim mężem i dostalam lekkiego krwawienia, ale nie jestem pewna czy to nie przez nadżerkę bo takową posiadam :( Krawienie było leciutkie, sama krew do tego wodnista bardzo i żadka. od tamtej pory nie mam żadnego krwawienia, tylko śluz przezroczysty i ciągnący taki jak płodny, lub bialawy. Zero krwi. Okres powienien przyjść 4 dni temu. Dziwnie mnie kłuje w prawej stronie, trochę mnie brzuch pobolewa i czasem ja leże mam zawroty głowy. Robilam dzis test. Wyszedł negatywnie. To juz 16 dni od stosunku to powinno wykazać ciążę. Nie wiem już sama co się dzieje??? Czy to może być ciąża??

hmm test wykazalby ciaze moze jakies zaburzenia? moze owulacja sie przesunela? tak czasami sie zdarza kiedys tez myslalam zeto spotyka wszyskie inne kobiety tylko nie mnie a jednak mnie tez nie ominelo ;)

Nie dosc ze kretynka to jeszcze nie zna zasad ortografii- *żadka :O :O :O Moim zdaniem na bank jestes w ciazy, mnie jescze oprocz Twoich objawow bolal mnie maly palec u nogi i do tego wszytskiego zlamal mi sie paznokiec. Debilu!!!!

Malablondyneczka Dodam jeszcze że prócz tymienionych wyżej objawów mam też temperaturę 37. 7 ale mierzyłam ok 13 godz. " pojebana po prostu :O

Gość ciąża i jutro poród

Gość Testy ciążowe bardzo często
kłamią. Mojej koleżance 3-krotnie pokazaly brak ciąży, poszła do ginekologa, który oznajmił jej, że jest w ciąży po czym kupiła test i zrobiła go następnego dnia rano po wizycie i... wyszedł znowu negatywnie. Dziś jest już szczęśliwą mamusią półrocznego dziecka. Więc nie wierz testom tylko udaj sie jak najszybciej do lekarza!!!

jagoda nie wiem o co tobie chodzi. Temperatura w ciązu dnia ulega zmianie. Rano jest niższa, a po południu może być wyższa.Ldatego powinno się mierzyc zaraz po przebudzeniu. Poczytaj sobie, bo to chyba nie ja tu jestem poje....bana......

Gość Autorko nie dyskutuj
z Jagodą, bo jak sobie trochę poczytasz posty na tym forum, to zobaczysz iż ona każdego wyzywa od debilek. Tak więc olej te badziewie, bo jeszcze nic mądrego nie napisała w żadnym temacie. I aż żal tego jej dziecka, że ma tak pojebaną matkę. A co do Twojego przypadku, to ja osobiście radziłabym Tobie udać się do ginekologa. Faktycznie testy nie zawsze pokazują prawdę. I w Twoim przypadku ciąża jak najbardziej jest możliwa, ale plamienia są nie na miejscu. Umawiaj się do lekarza i daj znać po wizycie. Pozdrawiam.

Dzięki za pozytywne słowa. Jestem zapisana na wizytę do ginka ale dopiero na 12 maja więc trochę jeszcze poczekam. Niestety tak się czeka na wizytę do specjalisty na kasę chorych. Niestety na prywatną wizytę nie bardzo mnie stać :( Jeśli chodzi o te jak to określiłaś plamienie to raczej nie było to plamienie tylko lekkie krwawienie podczas stosunku. Myśle że to z nadżerki bo wcześniej też się to zdarzało parę razy

malablondyneczka nie panikuj mnie okres też sie ostatnio spóźniał najpierw miałam dostać 5 lutego (cykle byly regularne co 33 dni) a dostałam dopiero 2 marca w dzień umówionej wizyty ugina bo robiłam wcześniej 4 testy wszystkie negatywne, ale okresu nadal nie było i ostatnio też spóźniał mi sie bo dostałam 17 kwietnia czyli dopiero za 46 dni czasem tak poprostu jest możesz sobie zrobić jeszcze jeden test dla pewności ale jeśli obydwa wyjdą negatywnie to staraj się nie denerwować bo to tez opóźni okres

Denerwuje mnie ta niepewność, bo ale chciałabym żeby przyszedł okres albo 2 kreski na tescie. A tak nie mam ani jednegoo ani drugiego. Zawsze przed okresem mam typowe objawy. Bolące piersi i ogólnie kiepsko się czuję. Teraz brak tych objawów. Co pół godziny biegam do wc i sprawdzam czy okres przyszedł ale nic!! Zero krwi, za to sporo śłuzu. Więc wykluczam że tamte krwawienie było spowodowane miesiączką

ASIEK HM.....mam okres od 10 lat i nigdy nie miałam takich probłemów. Okres spózniał się owszem, jak bylam jeszcze w liceum, ale od dobrych 8 lat mam regularnie, nawet jak bywam przeziebiona lub chora był regularny 28-30 dni. Teraz to już 33 dzień i nic

no popatrz 5dni ci sie okres spoznia , no normalnie tragedia :D :D :D I co ty teraz zrobisz? Npisz nam dokladnie i ze wszystkimi szczegolami. Pleasssseeee

Tak to właśnie jest. Jak ktoś chce mieć dzidizusia to nie może, a takie pustostany jak jagoda się rozmnażają bez problemu i jeszcze nie mają o tym zielonego pojęcia. Eh....

malablondyneczka nie przejmuj się nią zawsze znajdzie się jakiś inteligent z potencjalnym mozgiem który się doczepi ja dodam że za pierwszym razem miałam bardzo stresujący miesiąc a za drugim zaczęłam odchudzanie więc obydwa przypadki są usprawiedliwione:) będziesz musiała uzbroic się w cierpliwość może akurat to będzie dzidzia:) a nie myslałaś o bhcg?

Gość droga autorko
jezeli do lekarza idziesz dopiero 12maja to zrob za kilka dni test z porannego moczu to bedziesz mogla wykluczyc/potwierdzic ciaze. czasami kobiety maja lekkie krwawienia na poczatku ciazy. jest to mniejsze niz okres. mozesz tez miec jakies zaburzenia hormonalne. w sumie przyczyn jest wiele. pozdrawiam

Zrobiłam już 3 testy i zaden nie pokazal ciąży. Pierwszy tydzień po stosunku, drugi po 10 dniach od stosunku i trzeci test dzisiaj rano czyli 16 dni po stosunku. Moja mama mówi że te testy nie są wiarygodne............

Gość droga autorko
a robilas dzis z porannego moczu? testy wychodza w 99% prawidlowo jezeli nie zrobi sie ich za wczas ale 16 dni po stosunku powinien juz wykazac. ja ci powiem tak ze od lat sie staram o dziecko i nigdy mnie nie oklamal. nigdy nie bylam w ciazy i nigdy test nie pokazal kreski :( jak chcesz miec 100% pewnosci to wybierz sie na test z krwi on jest w 100% pewny. jezeli test bedize negatywny to przyczyny twoich krotkich krwawien sa inne. najlepiej zrobic usg i zbadac hormony

tak się przyglądam teraz temu testowi jeszcze raz i dostrzegłam tam drugą kreske ale jest bardzo bardzo mało widoczna i trzeba spojrzeć na test pod kątem pod światło zeby ją dostrzeć.......kurde to chyba jednak ciąża.....wcześniej rzuciłam tylko okiem na test. Jedna czerwona krecha, a teraz tak widzę chyba drugą ale nie iwem może już popadam w paranoję

Gość jesli test zrobilas rano
to teraz test jest juz niewiarygodny zrob test z krwi i bedzeisz miala pewnosc na 100%

wy chyba oszalalyscie jezeli test krwi wykarze jej ciaze. laska zrobila w sumie 4 testy ktore daja jak kazda z nas wie 99% pewnosci i naprawde rzadko sie myli a autorka dalje z uporem manijaka ze dalej bedzie testy robila.

Gość Msia26
Ja zrobiłam test po 3 dniach od spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny. Dodam że test był zrobiony po południu i dla pewności z porannego moczu. Idź jutro na badanie krwi i będziesz miała wynik z krwi który jest prawie w 100% pewny.