Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxxxcxzxz

Ciekawa opinia.

Polecane posty

Gość zxxxcxzxz

Przeczytajcie opis tej dziewczyny na portalu randkowym, ma racje czy nie ? http://evangeline187.sympatia.onet.pl/ chodzi mi o ten kawalek" "Wszystkim Panom, poszukującym kobiety z najstarszym zawodem świata, dziękuję - nie myślcie, ze mam ma myśli prostytucję :-), jest to raczej zawód pasożyta, reprezentowany przez wszystkie kobiety, które na własne życzenie rezygnują ze swoich marzeń, niezależności i samodzielności, które wolą przykuć się do kuchennych garów, nagminnego rodzenia dzieci, i do męskiego portfela. jeśli szukacie takiej osoby, to źle trafiliście :-) " ps. Jest ladna czy nie ?????

Gość sztuczna wydra
To osoba, która nie boi się marzyc, dla której pieniądze nie są celem samym w sobie, ale środkiem do spełniania swych pragnień. To osoba, z którą mogę dzielić wspólne zainteresowania, pasje, której mogę powierzyć najgłębsze myśli i tajemnice. Związek to partnerstwo oparte na miłości, przyjaźni i wzajemnym szacunku. Może brzmi to banalnie, dlatego dodam, że osoba, z którą pragnę spędzić resztę swego życia musi być moim przyjacielem. polowe wyssane z palca najpewniej poleciałaby za męskim ramieniem byleby go tylko mieć juz wiemy dlaczego ciągle jest sama i szuka faceta w necia żenada :( czy ładna? hmm twarz prowincjonalna nic szczególnego ujdzie w tłumie

Gość kobiety to pasozyty
To prawda, zgadzam sie z nia.