Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadkaaaaaaaaaaaaaa

mYSLICIE ZE TO MOGL BYC on? DZIWNA SPRAWA

Polecane posty

ostatnio na naszej klasie napisala do mnie pewna osoba z fikcyjnego konta, gdy zapytalam kim jest, odpisal tylko tyle: "jestem facetem, znamy sie owszem, strzelaj kim jestem" odpisalam tak "jak masz imie na litere m to wiem kim jestes" m-tak mial na imie moj ex z ktorym nie mialam kontaktu od pol roku, rozstalismy sie w nieprzyjemnej atmosferze, wiec pomyslam ze to moze on chce sie pogodzic ale co mnie zszokowalo ta osoba odpisala mi tak "o osobie na litere m masz zapomniec glu[pia szmato" co o tym sadzicie? czy myslicie ze to moj byly? a skoro tak to po co do mnie zaczal wypisywac ? dodam ze do kolesia juz nic nei czuje

?

Gość wiesz jarząbek a może ona
daj sobie spokój z tym myśleniem. ktoś pewnie zrobił Ci nieprzyjemny kawał. nie odpisuj nic i sprawa sama się zakończy.

po co bawisz sie w zgadywanki:O ktos na nerwach chce ci zagrac ,podejrzewam ze jakas koleznaka szybciej niz byly bo kobiety wredne sa,nie odpisuj wiecej albo odpiesz ze juz wyroslas z zabaw typu:zgadnij kim jestem:P

Gość ja powiem tak......
być może jest to jakiś inny facet który wie o Twoim byłym i znał przynajmniej jego imię ...a Ty pytając o tą literkę m wkurzyłaś gościa pewnie pomyślał że myślisz jeszcze o tamtym :D

Gość nie byly a zazdrosny i niekult
turalny adorator ;]

Gość nie byly a zazdrosny i niekult
albo zazdrosna partnerka eksa ;]

ochh sama nie wiem, nie ma wokol mnie obecnie zadnego faceta ktory wiem o moim exie bo naprawde juz nie poruszam jego tematu wkurzylo mnie tylko to ze mnie obrazil

Gość ja powiem tak......
no to zignoruj i już więcej nie odpisuj po co się denerwować niepotrzebnie a świrów jest pełno na świecie :D

Gość rf tr5q 5grt
ja stawiam na to, ze babka napisala do Ciebie

Gość dcccc
to była jego laska ktora cie nie lubi bo on pewnie o tobie wspomina :P hahaha takie laski sa załosne :P