Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e?.

Dlaczego tak robi?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość e?.

Podoba mi sie pewien chlopak. Nie znamy sie za dobrze. Nie wiem czy ja mu sie tez podobam. Pisalam z nim kiedys i pytal sie czesto czy mam chlopaka... Hmm... ale nie rozumiem jednego. Za kazdym razem gdy przechodząc obok siebie w szkole popatrzmy sobie przez dłuższą chwile w oczy on sie nawet nie uśmiechnie. Tylko patrzy sie tak na mnie z kamienna twarzą. Dlaczego sie nawet nie uśmiechnie?? Nie rozumiem go... Z gory dziekuje za odpowiedzi ;) :*

Gość bo sie wstydzii

Gość Aaaaaaaaaaaleeeeeeex
Słuchhaj skoro ci sie podoba ;) To zagadaj do niego na przerwie! :) Skoro się często pyta czy masz chłopaka to mi się zdaje że coś do Ciebie czuje... może umówcie się niewiem no do kina? albo po prostu tak sie spotkać i pogadać? Może wtedy coś się wydarzy? Życzę szczęscia!!! :****

Gość Aaaaaaaaaaaleeeeeeex
Słuchhaj skoro ci sie podoba To zagadaj do niego na przerwie! Skoro się często pyta czy masz chłopaka to mi się zdaje że coś do Ciebie czuje... może umówcie się niewiem no do kina? albo po prostu tak sie spotkać i pogadać? Może wtedy coś się wydarzy? Życzę szczęscia!!! :****