Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany Miś

wybór

Polecane posty

Gość niezdecydowany Miś

Mam problem. Zrezygnowałem ze studiów(technologia chemiczna),ponieważ nie zdałem zaliczenia z technologii informacyjnej oraz egzaminu z fizyki,miałbym możliwość studiowania tego nadal,jednak gdybym opłacił zaliczenia warunkowe,no i musiałbym zaliczyć wszystkie przedmioty które są do zaliczenia w II semestrze,ale nie w tym rzecz. Przejdę do sedna sprawy. Mam mętlik w głowie ,jakie studia wybrać od października ,w gre wchodzi,zootechnika na UP w Poznaniu,finanse i rachunkowość na Wyższej Szkole Bankowej(wiadomo stereotyp szkoły niepublicznej) w Poznaniu ,no i 2 czy 3 letnie technikum farmaceutyczne. Jak uważacie,którą opcje wybrać ? Jaką Ty,wybrałbyś/abyś opcję ?Dlaczego taką ? Po którym z tych kierunków jest najwięcej pracy i jakiej jakości( tzn.jakie wynagrodzenia,forma pracy) ? Po którym z tych kierunków jest najlepsza możliwość wyjazdu do pracy w wyuczonym zawodzie zagranicę ? Może któraś/yś z Was bądź znajoma Wam osoba ukończył/a któryś z wyżej wymienionych kierunków ? Jeśli tak to czy trudno było znaleźć prace ?Jeśli praca była to jakie były wynagrodzenia ?

zdecydowanie farmacja ten zawód ma wzięcie ,sama skończyłam technologie chemiczną i wiem że zmarnowałam 5 lat .ogólnie uważam że jeśli studia to tylko związane z opieka zdrowotną są coś warte

Gość zootechnika
buaahahaahaaahaha :D

Gość niezdecydowany Miś
makarena,już nie studiuję tech. chem. dlaczego uważasz,że te studia to zmarnowane 5 lat ? tak ciężko z robotą ? tylko,że ja za słabo mature z bio i chem napisałem,żeby iść na studia -farmacja,w gre wchodzi tylko technikum czy studium

Gość na nic
po co Ci studia... otwórz firme i zarabiaj kase !

dla mnie zmarnowane gdybym mogła cofnąć czas wybrałabym inny kierunek ale co by gdyby .skończ technikum farmaceutyczne i prace masz można powiedzieć od ręki .z zarobkami z tego co wiem są ok

Gość niezdecydowany Miś
czyli nie pracujesz w zawodzie,a może jesteś bezrobotna ? zawsze możesz skończyć jeszcze sobie to technikum farm... hmmm mówisz technikum,w sumie matka mnie namawia na technikum,ale ja sam bardziej skłonny jestem ku studiom... w sumie nie wiem dlaczego...

Gość pic na wode
te wszystkie kierunki to i tak pic na wode.