Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dość czasem

jestem taki beznadziejny...

Polecane posty

Gość mam juz dość czasem

Że mam już dość czasem Wada wzroku pewnie kolo -7 D będzie muszę się znowu do okulisty przejść Rogowacenie okolomieszkowe.... Mały wacek Brak pracy która by mnie interesowała .... I po co tu żyć ??

Gość katarynka 21
o nie nastepny uzalajacy sie nad soba

też mama już -7, a nawet lekko ponad, to nie tragedia stary; nosze szkła kont. od 10 lat i nikt o tym nie wie, a jak musze odpocząć od kontaktów to mam okulary z tak wyprofilowanymi plastikami, że nie mają nawet 1 milimetra. Nikt nie pozna że jestem wpół ślepa ;) na małego wacka nic nie poradzę niestety, z całą resztą sobie dasz rade marta 24 l - nabijasz sie z ludzi z chorą skórą czy co? :o

Gość ile masz lat i ile cm
ma twoj wacek ?

Gość mam juz dość czasem
22 lata mierzyc mi sie odechcialo ale raczej nie urusł 13 moze 14 cm...

13 / 14 to w sumie średniawka a nie mały przesadzasz kolego, podsumujmy: - penis mieszczący się w jakiejś tam normie / średniej - wada wzroku, którą można ukryć - praca nudna - jak większości ludzi - to boli akurat, wiem - rogowacenie okołomieszkowe - nie znam sie, kiedyś laski na forum o tym pisały sporo, ale jak nie wygląda to jak u słynnej Marty 24l. to też chyba nie tragedia?

Gość mam juz dość czasem
tia tylko przez wade wzroku nie wolno dźwigać itd Więc taki facet domu wlasnymi rekami ci nie zbuduje... przez prog nie przeniesie

no bez przesady, co ty chcesz dzwigać, budować i nosić na codzień? chyba że pracujesz w branży budowlanej albo jako trener kulturystyki, to rozumiem rozpacz też mam - 7 (ponad nawet) i nic mnie nie ogranicza, wysiłku sobie nie żałuję, fakt nikogo na rękach nie noszę, ale jak raz weźmiesz kobietę na ręce to nic ci się nie stanie, tu chodzi o bardzo intensywny i długi wysiłek jak np. poród czy reguralne i długie treningi siłowe, tachanie ciężarów na budowie itp