Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka 29 Mokotów

Jestem załamana,mój kolega zarabiam w jeden dzień więcej niż ja w rok!!!!!

Polecane posty

Gość Blanka 29 Mokotów

rzygać mi sie chce, czuje sie jak gówno. Jak teraz życ? jak chodzic do pracy? Jak normalnie funkcjonowac? Skonczylam psychlogię i pracuje w urzedzie wojewódzkim, zarabiam 1650 zł na rękę. Nienawidzę swojej pracy, ciągłe intrygi, walka o wszystko, plotki, straszenie zwolnieniem. Oprócz tego multum głupiej roboty, które ciągle jest za dużo. Wczorja się spotkałam z kolega, razem studiowaliśmy. Ja zawsze byłam kujonka, on obibokiem i imprezowiczem. gdy ja wakacje spędzałam na stażach i praktykach, on jechal z kolesiami w Polske włóczyć się. Teraz ma firmę, prowadzi jakies szkolenia z psychologii biznesu, szok! U niego koszt szkolenia to ok. 900 zl od osoby i ciągle ma komplet. Za zajecia średnio w miesiącu zgarnia 80 tys. Ma biura we wszytskich wiekszych miastach w Polsce. JESTEM W SZOKU!!! Jak mozna miec tyle kasy? To niemozliwe. Ksiegowosć prowadzi mu firma, w ktorej mam koleżankę. Powiedziala mi ze ma conajmnmiej 2 razy tyle. Jak to możliwe ze taki bałwan, w dodatku pijak i łajza tak sie ustawił? Nic z tego nie rozumiem! Jestem wkurwiona na maksa, żyć mi sie odechciewa. W dodatku z tego co wiem, to on pracuje raz w tygodniu, przez reszte dni chodzi na basen, siłownię, do teatru albo śpi lub jedzie na kilka dni w ciepłe kraje, życie jest niesprawiedliwe, skurwysyńskkie, nie wiem juz co robic...

Gość no chyba jako psycholog
powinnas wiedziec co robić?

Gość idź do psychologa
:D

Gość turbo-dynomen
jezeli dla ciebie celem zycia jest zarabiac wiecej , to sie powies najlepiej .

Gość Bo w życiu trzeba mieć pomysł
na siebie

Gość bo tak to
tak to juz w zyciu jest nie wystarczy byc zdolnym trzeba miec tez glowe na karku 🖐️

Gość kandydatka-na-zone
kujoni kują na pamięć zero logiki on widocznie mądrzejszy, wiedział jak otworzyć działalność pomyślał i ma oby tak dalej a Ty zazdrośnico pracuj tak dalej.....

Gość gabriel narutowicz
kanalie i cwaniaki zawsze mają lepiej ten twoj koles to zwykły oszóst i złodziej

Gość sralala
Tak, ale żeby otworzyć własny biznes trzeba mieć też kase... Wielu ma dobry pomysł, ale nie może go zrealizowac przez brak funduszy, a na te z unii europejskiej to i tak trzeba mieć kilkanaście tysięcy wkładu własnego.

Gość hahhahahhahaha
pracujac w urzedzie nigdy sie niczego nie dorobisz...tylko majac wlasny interes mozesz miec taka kase wiec zamiast isc na latwizne i siedziec w durnej pracy i zazdroscic innym wez sie za siebie i otworz jakiegos biznesa a jak nie to tak jak powiedzi ktos wczesniej pozostaje ci tylko psycholog ;)

Gość aaaaaaaa25
ja zawsze byla zdania ze studia nic nie daja teraz po lceum zawodowym zarabiam 2100 na reke mi wystarczy wiec po co mi bylo studiowac

Gość oOo ^
niekoniecznie ktoś, kto miał same 5 na studiach, będzie super pracownikiem. obibok nie znaczy głąb.

Gość hahhahahhahaha
kasa sie zawsze znajdzie...jak sie czegos bardzo chce to wszystko sie jakos znajdzie tylko wlasnie trzeba chciec a nie zazdroscic innym...a poza tym moze po prostu jest zdolniejszy od ciebie i nie musial wkuwac jak ty tylko ten czas poswiecal na zabawe

Gość sralala
Tak znajdzie się kasa, chyba jak wyjedziesz na 10 lat za granicę...

Gość Blanka 29 Mokotów
Gówno wiecie, pomysł, dobre sobie, skonczcie te denne studia to sami zobazycie,to bezczelny cham, pamietam jak zawsze sie pchał z łapami do kazdej laski, ale o dziwo nigdy w pysk nie dostal a wiele przeleciał. Zeby choc przystojny byl. zenada. alez jestem rozchdzona przez ta cala sytuację. Poczułam bezsens swojej pracy, zycia. kurwa! dlaczego tak w zyciu jest,ze swinie maja najlpeiej. Po co sie uczylam tyle lat, chodzilam na wyklady. jego tylko raz widzialam, w dodatku zalany byl: wszedl i wyszedl, to jeszcze bylo na 2 roku. A teraz sam prowadzi wyklady, i to za ogromną kase. Zaluje,ze zostalam wychowana w ten debilny sposob: uczciwoscia i praca ludzie sie bogacą. SRAJĄ! a nie bogacą.

Gość oOo ^
zazdrość Cię zniszczy. nienawidzę, gdy ktoś ma pretensje do całego świata, a nie do siebie. widocznie nie jesteś wystarczająco bystra, dobra i zdolna. ^^

Gość sralala
To jak on wogóle nie był obecny an tych studiach to mu chyba rodzice "pomogli" :)

Gość banko
dlatego .ze lepiej od ciebie zarabia - to jest świnią ? bo potrafił zaryzykować i otworzl własna firmę - to jest chmem ? to czemu ty tak nie zrobisz ? skoro uważasz ,ze byłaś od niego lepsza na studiach , on jest świną , chamem i c otam jeszcze - to ty jak sie weżmiesz za robotę zamiat pierdzieć w stołek przez 8 godz -napewno zarobiz wiecej niż on

Gość banko
nie przyszlo ci do glowy ,ze wiecej zarabia -bo wiecej pracuje ? że jego praca - jako wlasciela firmy nie ogranicza sie do godz od 8 do 16 - wolne świea i nic mnie nie obchodzi ? zamiast jeczęć z zazdrosci i scjalistycznego podejscia - weżsie za robotę !!!

Gość Blanka 29 Mokotów
a kto powiedzial,ze ja mu zazdroszczę? po prostu mowie,ze życie jest niesprawiedliwe. Nic mu rodzice nie pomogli, bo on ze wsi pochodzil i duzo rodzeństwa miał, zawsze byli biedni. Zawsze chodzil ubrany jak wsiok. Studia ledwo skonczyl, ja je skonczylam pol roku wczesniej,a on jeszcze przez rok sie bujał. jedno co sie zmienilo to zeby sobie zrobil (piękne licówki, nie wiem ile to kasy kosztowalo), twarz (botoks na bank) i fryzure ciekawą. Cham jaki byl taki jest. Nie zazdroszczę mu, zle to odczytujecie, mam zal do swiata,ze jest taki podły i tyle..

Gość banko
a co jest w tym świecie podlego - że ludzie którzy nie boja sie ryzykować - dostaja wiecej - a ci którzy siedza na dupie i tylko maja żal do świata - nie maja nic ?

Gość oOo ^
też otwórz firmę, a nie wyzywasz innych. obecność na zajęciach nie gwarantuje wiedzy ani dobrych zarobków.

Gość llpp
Bo z wzyciu liczy sie zaradnosc, spryt zyciowy, a nie kujonstwo, 5 kierunkow studiow i rycie do egzaminow. Kiedys przeprowadzono badani i wyszlo, ze wiekszosc szefow ma gorsze wyksztalcenie niz ich podwladni.

Gość kandydatka-na-zone
dobrze Ci tak głupia jesteś jak widać i tak za dużo zarabiasz jak na tak pustą laskę mega zazdrosną o zarobki kolegi niech dalej tyle zarabia!!!!!!!!!!!!! a Ty więcej dystansu :P mało bystrzejsi mają mniej :P

Gość banko
zresztąśą to jeden z mitów XXI wieku - że ludzie muszą mieć studia . Bardziej oplacalne jest bycie np . dobrym mechanikiem samochodowym niż miernym psychologiem . widocznie nie jesteś tak super skoro pracujesz na państwiowym - a nie w wielkiej prywatnej firmie .

Gość Blanka 29 Mokotów
Ja nie opusciłam ani jednego wykładu ani zajeć, zawsze sumienna i dokładna. A ona łachudra i leń, a w dodatku tępak, co ledwo studia skonczyl, tak latała za dupami wódką. To wlasnie jest niesprawiedliwe!

Gość oOo ^
i co z tego, że sumienna i nie opuściłaś żadnego wykładu?