Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lorelei26

makijaż oczu-pomocy

Polecane posty

Witajcie. Dziewczyny bardzo was prosze o pomoc w makijażu oczu. wiem, że to może niewłasciwy dział, ale tu więcej osób zagląda, a ja mam bardzo mało czasu. Otóż sprawa wygląda tak: Mam 30 lat, brązowe oczy, brązowe włosy, oczy sa blisko osadzone, dosyc duże - jak mam je umalować, aby je podkreslić (usta będa tylko błyszczykiem, bo mam ładne i duże). karnace mam średnią, mam juz podkład, puder sypki, korektor i błyszyk. Ale do oczu nic nie mam, doradźcie prosze, jak możecie to dajcie też zdjęcia. Aha sukienke mam czerwoną. Dziękuję z góry.

Gość MaalynOowa_
a nie mozesz do kosmetyczki sie wybrac? duzo nie zaplacisz a wygladac bedziesz rewelacyjnie

Niestety nie pracuję obecnie i naprawde na wszystkim oszczędzam. Wiekszośc ubrań kupuję w ciucholandzie, więc nie wiem ile kosztuje makijaż, ale pewnie z 50 zł, a to dla mnie obecnie bardzo dużo.

Gość MaalynOowa_
Ok, rozumiem. A na jaka impreze ten makijaz? gdybys mieszkala u mnie w miescie sama byc Cie umalowala ;)

wez czarna kredke, namaluj kreske nad rzesami, tuszem wysmaruj rzesy i włala.

Gość MaalynOowa_
----> askuo Ty pewnie jestes wprawiona w malowaniu czarnej kreski nadz rzesami. Pierwszy raz tak sie pomalowac jest ciezko, wiem po sobie ;)

jestem z Siedlec, okazja to wesele, normalnie to może jakas koleżanka by mnie umalowała, ale one też po piersze raczej nie maja ogromnej wprawy, a po drugie tez są zaproszone, więc każda jakoś się szykuje i czasu na umalowanie mnie raczej nie bedzie:) A jezeli chodzi o kreske to własnie tu jest problem, bo jakąs kredkę w domu bym znalazła, ale za chiny jej sobie nie nalmaluję:) A może chociaż poradzicie jakie kolory cieni by pasowały. Czy złote i złoto-brązowe bedą ok?

Gość MaalynOowa_
zrob tak pomaluj oko na zloto i na okcu oka na brazowo ;) najlepiej jak oba cienie bylyby z polyskiem

Tak właśnie myslałam żeby zrobić, bo mam takie cienie. dziekuję ci bardzo. Wiem, że J. Lo często uzywa takich cieni, a strasznie podoba mi się jak ma umalowane oczy. Zobaczymy co z tego wyjdzie:)