Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyytryynkaa

Zależy mi na nim

Polecane posty

Gość Cyytryynkaa

Powiedzmy że ostatnio sie baaardzo przyjaźnie z takim chłopakiem. Gadamy prawie na każdej przerwie i na lekcjach sie ciągle na mnie patrzy, odwraca sie i jak sprawdzają obecność to jak czyta moje imie to tak samo sie patrzy. Tylko strasznie rzadko jesteśmy sami najczęściej jest kilka osób na przerwie;/ Co zrobić żeby było coś więcej niż przyjaźń ale bez narzucania?Wiem że mamy dopiero po te 15 lat, jednak chciałabym czegoś więcej niż przyjaźń:DProsze nie wyśmiejcie mnie

Gość Cyytryynkaa
Pomóżcie proosze

Gość kalafiorek244444
Droga Cytrynko, czytam z wielkim sentymentem Twoją wypowiedź i mam nadzieję że jako kolega starszy o 9 lat będę mógł coś Ci doradzić:). W Twoim wieku każde zauroczenie to wielka frajda i niepewność, takich rzeczy jak budowanie relacji z drugą osobą trzeba się uczyć całymi latami a i tak niektórzy do końca życia nie potrafią. Jeśli to co czujesz jest miłe i dobre i wiesz, że budzi się w Tobie fascynacja drugą osobą, to pielęgnuj to w sobie, daj więcej czasu waszej znajomości i nie staraj się niczego przyspieszać. Jeśli masz okazję to zacznij od przyjaźni, zwykłej i ludzkiej życzliwości - to się ceni. Naucz się uśmiechać w taki sposób, żeby czuł że go lubisz, bądź blisko ale wymagaj żeby Cię szanował.

Gość Cyytryynkaa
Wypowiadajcie sie jeszcze:*