Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rajska Ewciaaaa

Idę jutro na randkę, ale..nie zdąże

Polecane posty

Fajnie:) Małego widziałam:) ma fajne oczka, Twoje spojrzenie:) chyba juz 3 razy Go widziałam jak nie więcej:) Nie mogę się doczekac:):)

jak wiesz, ja poszukuje kobiety czystej po pierwsze, domowej po drugie i zapobiegliwej po trzecie, dobrze byłoby tez zebys była dziewica, chociaz biorac pod uwage to cale zepsucie dzisiejszych czasow - niekoniecznie:)

dopiero wstalam. A tu takie slonce. Pogoda piekna. Ale nie dam rady wyszykowac sie na teraz. I boli mnie glowa. Mam zlamany paznokiec....i potargane wlosy. 👄 dla Malego. Dla ciebie nie. Przekaż Mu:) Porozmawiałabym sobie z Małym. Ale chyba nie zna mojego jezyka. A ja nie znam Jego:))) szkoda.:)

no coz, klopoty w komunikacji to nic niezwyklego w zwiazkach miedzyludzkich:)trzeba po prostu otaczac sie odpowiednimi ludzmi i nie tracic czasu na znajomosci z nieodpowiednimi:)

przesyłam Małemu, bo Mały jest fajny;) A tobienie przesyłam, bo mamy parę bardzo ważnych, ale niewyjasnionych sytuacji. WIęc nie będę z siebie robic idiotki. Ja tobie całusy..a ty...no własnie. No i kilka razy nie stawiłeś się na umówione spotkanie. Od stycznia. Tylko ja byłam na dworze, marzłam...a ty sobie jechałes autem koło mojego bloku. A wiedziałeś, że wyszłam na rozmowę do ciebie. dziwne zachowanie. Wiec posyłam Małemu:)👄 Może go pokochałam od 1 wejrzenia;) Zazdrosny:P:D?

ale musze przyznac ze pieknie wygladalas:)ta mini i bluzeczka z dekoltem postawily mojego ułana na bacznosc:) zadna kobieta tak na mnie nie działała:)

namiętnie do uszka i nie tylko:D ktoś Inny mi szeptał;) dawno temu:) więc to nie bylismy my:) za dużo chodzisz do burdelu. Już ci się miesza:D:classic_cool:

wiedziałam. Bo twój kolega opowiadając o tobie ugryzł się w jezyk..i wiedziałam ze chodziło o kobiety moja intuicja jest niezawodna. to ile razy tam byles? 4?