Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-24

czy mogę być atrakcyjny

Polecane posty

Gość tomek-24

Cześć dziewczyny! Jak postrzegacie chłopaka, który: - ma 25 lat - jest bezrobotny - nie ma samochodu ani prawa jazdy - nigdy nie miał dziewczyny - ma skończone studia Dodam, że spełniam te kryteria. Proszę o odpowiedzi.

jak masz 25 lat i nie miałeś kobiety to chyba logiczne ze nie jesteś dla kobiet atrakcyjny

Gość nie zgadzam się
możesz być atrakcyjny znacznie bardziej niż ogier z dyskoteki;)

Gość nie zgadzam się
ale prawko powinienes zrobić...

Gość dzisiaj wszyscy maja studia
po chuj skonczyles studia skoro nie masz teraz roboty?

dla blachar i materialistek jestes przegrany, ale może to dobrze, bo jak znajdziesz dziewczyny, bedziesz wiedział, że jest wartosciowa i nie leci na kase, czy auto i jak zainteresowała się takim przegrańcem, jak ty, to chyba musi go kochać

Gość zupki hinskie
znowu sie zacznie.................... zaraz zostaniesz uswiadomiony kolego... przyjdzie Darker i Ci powie na czym "stoisz". Rada: Nie bierz do siebie tego co Ci tu napisza. Przeciez prace zdobedziesz, prawo jazdy zrobisz, samochod kiedys kupisz. A co do dziewczyny to tylko od Ciebie zalezy czy bedziesz Jej szukac. Powodzenia. Pracuj nad soba:)

a jeszcze nie napisałeś, czy masz dużego, bo to też bardzo ważne kryterium!

Gość aabbaabbaa
Zapomniałeś dopisać, że jesteś prawiczkiem :) Czytałam Cię kiedyś na innym topie :P Trudno powiedzieć czy jesteś atrakcyjny, bo nie wiemy jak wyglądasz. Mnie osobiście nie przeszkadza brak prawa jazdy czy chwilowe bezrobocie.

Gość bombawpiwnicy
Prawko zawsze można zrobić, pracę też odszukasz, tym bardziej że po studiach jesteś. Nie każda leci na dobra materialne i bogactwa ,a jeśli znasz takie to omijaj szerokim łukiem :) ..a tak odbiegając od tematu to weź się chociaż za jakieś ręczne robótki :p

Gość tomek-24
Z tą pracą to rzeczywiście jest problem. Piszę jakieś cv, wysyłam, rzadko kiedy są jakieś odpowiedzi. Byłem na paru rozmowach, ale jak na razie nic. Takich jak ja jest na pęczki, po studiach, którzy bez znajomości nie mogą się przebić.

Prawko zawsze można zrobić, pracę znaleźć, auto kupić, ale penisa już raczej nie powiększysz

Gość tomek-24
Przy mojej obecnej sytuacji materialnej nie miałbym pieniędzy na prawo jazdy. Nie jest to zresztą dla mnie jakiś priorytet. Nie bardzo rozumiem dlaczego w Polsce posiadanie samochodu jest takie ważne

Gość nie zgadzam się
jedz do holandii:)

Gość niskibydzin
A ile masz wzrostu? Bo sam nie mam prawa jazdy, ale tylko dlatego że jestem niski i mam problemy z widocznością. Na szczęście kupiłem sobie poduszkę i nauczyłem się jeździć bez problemu :D

Gość tomek-24
Nie no, to na pewno nie jest kwestia wzrostu: mam 175 cm, ale nie o wzrost przecież tu chodzi. Nie umiem jakoś rozmawiać z dziewczynami, krępuje mnie to

Gość niskibydzin
Jakbyś miał 169 cm wzrostu to byś na 100 % miał problemy ze zrobieniem prawka i dziewczynom byś się nie podobał. Ale na szczęście masz 175 cm, to nie jest tak źle :) Tylko 169 cm faceci nie mogą mieć lasek !!

Gość tomek-24
Co ty opowiadasz? Znam chłopaka co ma chyba z 165 cm i ma dziewczynę. Nie miej takiego kompleksu na punkcie wzrostu, to nie jest aż tak ważne, zwłaszcza w Polsce, gdzie większość dziewczyn jest niskiego wzrostu ( taka prawda)

Oczywiście, że możesz być atrakcyjny! Każdy może być piękny dla drugiej osoby, każdemu ktoś jest przeznaczony. A dla wartościowych dziewczyn kasa, samochód, prawko nie będzie istotne. Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

Gość niskibydzin
Tomek, głupoty to ty gadasz!! Coraz więcej dziewczyn w Polsce jest coraz wyższa i ma coraz to większe stopy. Przeciętna 19-latka potrafi mieć 178 cm wzrostu i rozmiar buta 43. Takie dziewczyny mnie nienawidzą, jak idą ulicą to się ze mnie śmieją!! :( Może w innych miastach są kurduple, ale w Bydgoszczy na 100 % jest TYLKO jeden 25-latek co ma TYLKO 169 cm i jestem nim ja!! :(

Gość tomek-24
Człowieku, widzę że ty to masz niezłe problemy emocjonalen i kompleksy na punkcie swojego wzrostu. Uwierz mi, że nigdy nie uważałem, że jestem zbyt niski, i nikt mi nigdy tego nie powiedział. Po prostu wielu chłopaków jest tego wzrostu i jest to normalne. Przeciętna nastolatka 178 cm? Chyba żartujesz

niskibydzin na świecie jest wiele dziewczyn i z pewnością znalazłyby się odpowiednie dla Ciebie wzrostem jeśli to dla Ciebie takie istotne... Sądzę jednak, ze znalazłyby się takie, które by to po prostu akceptowały.

Gość niskibydzin
Ale ja jestem BARDZO niskim 25-latkiem!! Nie znam drugiego rówieśnika w CAŁEJ Bydgoszczy który ma TYLKO 169 cm wzrostu !!! Na serio. Nie chcę mieć nic wspólnego z ładnymi laskami (nawet niższymi), bo jeszcze ŻADNA laska NIGDY nie powiedziała mi nic przychylnego na temat mojej urody. A wiem że jakbym był nawet i te 2 cm wyższy, to już byłoby spoko.. ale niestety, jestem skrajnie niski, ponadto mam zakola i fatalną twarz... aaa i wadę postawy, która w ogóle uniemożliwia mi odbycie stosunku z kobietą :(

Gość nie czarujmy sie
skoro w wieku 25 lat nie miales nigdy kobiety to musisz byc raz, ze malo atrakcyjny a dwa.. przede wszystkim, musisz byc ciotą, i przykro mi to mowic, ale marne szanse by to sie zmienilo

Gość niskibydzin
JEST, 169 to ścierwo, nie facet. A mam dopiero 25 lat, jak będę po 40-tce to dopiero będę kurduplem, pewnie będę miał 165 cm, bo im starszy facet tym robi się niższy!! :(

A poza tym poważnie są dziewczyny, które nie interesują się wyłącznie wyglądem, ale wnętrzem. I nie są to tylko brzydkie i grube jak by niektórzy stwierdzili!

Gość czaje baze doskonale
niski bydzin.. wiem o czym mowisz, ja tez zajebiscie niski jestem, mam raptem 172.. i wiem, ze przez moj wzrost nie moge zadnej kobiety zdobyc:( czuje sie jak gówno