Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bartek (23l.)

Danny Kofcham Cie!!!!!!

Polecane posty

Gość Ban Dole
miło mi [nie ukrywam] [kwiatek ]

Gość Ban Dole
serce me już zarezerwowane [ale jeszcze nie ] to kiedy fruwame se ? cool i zawadiaka cool

Gość Ban Dole
nie skacz Bartek ! ....ja serca nie mam Bartuś , nie mam [zbekana beksa]

Gość Ban Dole
Bartek och Bartek topnieje cool powoli powoli ... Bartuś , na dwadzieścia minut muszę wyjść [nie skacz : ) ]

Gość Ban Dole
Bartka, żyj cool maila ? ;P [a skąd i z kim mam przyjemność ? ;D ]

nie napisze maila bo nie mam sił...marze o tym zeby Cie poznac, jest taka możliwośc??????????? chociaz nie wydaje mi si zebys mial ochote poznawac takiego paszteta i pewnie mieszkasz na drugim koncu polski, chociaz to nie problem bo jestem w stanie przyjechac wszedzie!!!! jeszcze nie skonczylam, kolezanka poratowala troche dobrym słowem ale ten dzien nadejdzie:(.... niebawem... Dobrej nocy Ci zycze skoro moja dobra byc nie moze.....[a dostac maila od osoby trzeciej to nie problem Majku Donaldzie;)]

Gość Ban Dole
Bartek, skoczyłeś ????? [weź, bo nie chcę Cię na sumieniu przeze mnie mieć ] cool czekam na romantycznego maila, a do majka hasło staciłem [a odzyskać nie potrafię] ...nowego już podawałem, zdobędziesz ;P żyj Bartek, żyyyj !!! a nóżwidelec może się skochamy jeszcze ;P : )

Nie skoczyłam, szkoda mi skakać bo przecież może mnie pokochasz❤️ żyje i myśle o Tobie cały dzień boży i próbuje sobie wyobrazić jak wyglądasz....:D KOCHAM CIE!!!!

Danny kochany.... Maila nie potrafie znaleźć, szukałam w Twoim ulubionym temacie gdzie gadasz z kołdorom no ale nie widzę:( Wiec nie bedzie romantycznego maila:( chciałabym spędzić z Tobą romantyczną noc:( oddałabym Ci sie bez wachania!!❤️

Gość Fan moniki_23
Bartek widziałeś Monikę ?

Gość Gevaar orencz
BARTEK TY SZMATO!!!!!!!!!!! danny jest moj

oO0 Danny, słyszałeś :classic_cool: ? masz się oświadczyć Bartkowi...eee....yyyy....Bartce :classic_cool: bo jak nie, to...O0oO0oo0 bój się :classic_cool: