Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?????????????

Jak sie zachowac?? Co zrobic?? doradzcie!

Polecane posty

Gość ?????????????

Niedługo są chrzciny mojej siostrzenicy, ja jestem chrzestną. Niestety 3 miesiace temu zostałam zwolniona z pracy i póki co nie moge znalezc...moja rodzina jest taka, ze kazdy oczekuje pieniedzy i nawet nie ma co mowic, ze sie nie da bo wstyd i kazdy by o tym wiedzial. Co mam zrobic?? nawet nie mam za co sobie ubran kupic a co dopiero o kasie w kopercie mowic.. jestem załamana

Gość ?????????????
???

Gość ?????????????
podtrzymuje

Gość behemłucik
normalni ludzie by zrozumieli - ale na to wygląda ,że rodzinka .... :(

Gość ?????????????
głupio mi isc na impreze bez kasy...;/ tak wiem, mam rodzine materialistów..kazdy tylko patrzy ile kto ma

Gość ***##$@
Co do ubrań-lumpeks i poszukiwanie ciekawych strojów. Prezent-a może sama byś coś zrobiła, wystarczy poszukać w sieci pomysłów-np.album dla dziecka przedstawiający ciekawe wydarzenia w jego życiu-ze zdjęciami i ilustracjami oraz wesołymi komentarzami (takiego nikt nie da!), piękna kartka-ręcznie robione prace mają wartość nie tylko materialną. Zwyczajowo jednak daje się prezent-pamiątkę, czy to krzyżyk, czy medalik.

Gość ?????????????
tylko ze ja na tą chwile razem z chlopakiem mam 100zł do konca miesiąca... a chrzciny za 2 tyg...:(

Gość ***##$@
Wybacz,ale skoro tak, to należało się opamiętać wcześniej! Ubrania można pozyczyć, a dokupić tylko to, co niezbędne. A zrobienie prezentu, tak jak ci polecam, to też nie jakaś sztuka. 2 tyg to sporo czasu, grunt to chęci.

Gość ?????????????
Ale tu nie ma co się opamiętywac, mamy naprawde mało kasy na miesiąc, a robiac chrzciny wymagaja odemnie kokosów, a ja poprostu temu nie podołam, nie teraz..

Gość ***##$@
Dziewczyno, głowa do góry! Nie można się tak od razu poddawać. Siądź i pomyśl, na czym możesz zaoszczędzić,a moze skąd pozyczyć.Kto może pomóc w jakikolwiek sposób. Ja ci tylko podrzuciłam pomysły, a co zrobisz....Twoja sprawa. Ja wiem jedno-nie na kasie opiera się wszystko, lecz na pomysłowości i chęciach. Czasem trzeba kombinować. A bywa,że coś stworzone samemu, "wystarane" jest fajniejsze,niż byle oklepana rzecz ze sklepu. Powodzenia.

Gość on35 olsztyn miły i przystojny
skoro jesteś dziadówą to po jaki chooj zgadzałaś sie zostać chrzestną? :-o

Gość ?????????????
No moja siostra nie ma wiecej rodzenstwa wiec co ma szukac obcych osób??