Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chopin gdyby jeszcze żył

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Polecane posty

e tam,czemu aż tak źle o sobie myślisz? na pewno masz jakieś zalety ;) ja juz widze jedną- masz talent do ciekawych nicków :D druga -jesteś skromny

jakoś nie mogę znaleźć chodziłem nawet do kościoła, głupi myślałem że jak w kościele znajdę kobietę to ona nie będzie chciała seksu do ślubu no bo w końcu katoliczka, więc da się ją przynajmniej na parę lat wrobić w związek z sobą, i co? i dupa ciemna, wszystkie chciały się ruchać przed ślubem, w sumie to może to zakonnic trzeba było wystartować?

a innym razem wylądowałem w łóżku po pijaku z taką fajną laską i co? i nic! spierdoliłem coś czego się nie dało spierdolić! jestem stulejem mentalnym, zerem, dnem, nieudacznikiem i przegrałem życie! umrę jako prawiczek :(

nie mów tak.... :( Aż mi smutno że tak się poniżasz.... Jak będziesz się traktował w ten sposób żadna cię nie zechce...

I że tak spytam co ma wielkość penisa do rzeczy, inteligentne kobiety patrzą na osobowość- a nie atrakcyjność ( ewentualnie w małym stopniu) :)

no może wielkość nie ma do rzeczy ale się wstydzę przez wielkość, mam kompleks na tym punkcie jak miałem 5 lat to z kolegami oglądaliśmy sobie wacki i mierzyli i ja miałem najmniejszego, mimo upływu prawie 20 lat kompleks nadal pozostał :(

No wiesz, każdy ma jakiś kompleks.... ja mam conajmniej te dwa: 1. Gadulstwo 2. grube uda :(