Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upadek:(

nie zdałem w ostatnim roku technikum

Polecane posty

nie zdałem w ostanim roku technikum poprostu można powiedzieć że dałem dupy zajomowałem się tancem a szk9ołe odstawiłem na 2 plan myślałem ze zdam tak łatwo jak w 3 ale zrobiłem 1 bład chciałem zdawać mature i to zniszczyło plan o zdaniu jeszcze mam 3 dni i 4 zagrożenia nie ma opcji bym zdał ale mam problem jeden co zrobić człowiek ma swoje lata i chce pracować czy lepiej iść na zaoczne czy dalej się meczyć:/

Gość fgvbhnjkj
Skonczyc szkołe przede wszystkim.

Gość kjsdlghlkdshkghlsf
Matura to minimum. Idź na zaoczne, zrób maturę i zobaczysz, że było warto.

Gość grfxctvgtvsgt
idź na wieczorowe czy zaoczne ja skonczyłam lo wieczorowo wcale nie dlatego ze nie zdałam ale dlatego ze chciałam - obazala mnie jedna nauczycielka w prywatnej szkole i stwierdziłam ze na nia moi rodzice nie beda dawac kasy 350 zł/msc było ok

Gość życie..
powiem tak może ci tylko to na lepsze wyjść w wakacje pracuj a następnie po tych wakacjach idz do szkoły i popraw nauke na pewno bedziesz miałe lepsze oceny niż teraz jeżeli chodzi o zaoczne to zależy czy masz ten kierunek w zaocznych jak nie to lipa pamiętaj człowiek uczy się na błedach mysle że nawet bedziesz miał lepiej niż niektórzy co teraz zdali

Gość kjsdlghlkdshkghlsf
To nie jest sytuacja bez wyjścia. Matura jest bardzo ważna. Na pewno sobie poradzisz :)

powiem jeszcze jedno że klasa była ogolnie z niskim pozieomem ni było osoby by przekroczyła w tym roku próg 3.50 więc jest słabo z matury z matmy ogólnie 2 osoby mogą zdać ale na takim poziomie co zakrawa o śmieszność 30-40% zawodowy zda może 1 osoba może masz racje że trzeba zrobić tak jak myslisz

Gość fgvbhnjkj
No to wstyd jak cholera jak zawaliłes ,mimo ze taki niski poziom.

Gość fabiane
niski poziom pojebancu to w zawodowie jest. ja tez jestem w technikum i mam 3,5 srednia i nie powiem ze mi sie samo zrobilo