Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluA

Prosze o szybką odpowiedz

Polecane posty

Gość BluA

Dziewczyny jutro powinnam dostać okres a czuje ciągle sie mokra. Co moze to oznaczać? Dodam ze dlugo kochaliśmy sie bez zabezpieczenia i mysle ze moge byc w ciazy. Co myślicie na ten temat? Prosze o odpowiedz

Gość Mokraaaa...
...to wytrzyj sie

a skonczył w Tobie? bo skoror czujesz sie mokra moze to oznaczac ,że skonczyl w tobie i pozostalosci plemnikow ktore nie zaplodnily Cie teraz z ciebie wylatują.

Gość BluA
Dokladnie to chodzi mi o to ze przez dluzszy czas po ostatnim okresie kochaliśmy sie bez zabezpieczenia a przeciez przed kolejnym okresem powinno czuc sie chyba sucho prawda? Moze to oznaczać ze jestem w ciazy?

Gość nie sadze ze jestes

Gość pytajaca :(
Witam mozecie mi pomoc a mianowicie chodzi mi o sluz na poczatku ciazy? Cykle mam 24 dni. Dzisiaj mam termin @ rano zrobilam test wyszedl negatywny a malpiszona nadal nie ma. Mam lekkie pobolewania w podbrzuszu i sluz bialo przezroczysty przypominajacy bialko kurze taki rozciagliwy. I juz sama nie wiem co jest grane objawy tez jakies mam ale moga sugerowac @. Chcemy miec dzidzie ale poranny negatyw troche mnie podlamal dodam ze bety nie mam jak na razie zrobic, jak myslicie wszystko juz stracone??

Opisywany przez Ciebie śluz należy do typu bardzo płodnego i co do zasady występuje przed owulacją (ból podbrzusza może być też bólem owulacyjnym). A może ten cykl będziesz miała po prostu dłuższy - nie chorowałaś, nie miałaś więcej stresu, itp.?