Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdjęcie-do-CV

Chomiki -----> Macie lub mieliście ???

Polecane posty

Gość hv ynnn
no rasa fajna, moja kolezanka miala, tylko ze jestem zdecydowanie wielbicielka kotow i za psami ogolnie nie przepadam, za to szylkretki uwielbiam, przesliczna masc, mam podobna tylko masc podstawowa to jest taka brazowa pregowana jakich duzo a do tego ma wlasnie rude plamki i jest przepiekna

pierwszy chomik jakiego mieliśmy byl nawet fajny spokojny i wyluzowany za to drugi masakra trzeszczał na nas biegal jak szalony na bank miał ADHD :) ale za to teraz Kazimierz baaa pełna powaga jakis taki dystyngowany ten nasz szczur jest:) o szynszyli juz nie wspomne

Gość gfdagsdsf
chomiki sa glupie, zamien na swinke

agawa -----> Mój ADHD powinien mieć na drugie :D Wieczorem miło na niego popatrzeć ale gdy człowiek chce iść spać to wolałby aby tego zwierzaka w ogóle nie było :P

Gość hv ynnn
agawa to masz tez szynszyle? swietne zwierzatka, sama bym chetnie je miala jakbym miala gdzie klatke wstawic ale mam 6 kotow i jednak balabym sie o zdrowie szynszyli, takze psychiczne jakby drapiezcy je stresowaly

mam szynszylę mam szczura kota i psa kot ustawił sobie psa szynszyla kota i psa no a Kazimierz z racji tego,że jest z nami dopiero kilka dni nie ma jeszcze swojej pozycji w tym stadzie:)

moje zwierzaki czuja do szynszyli respekt i schodza jej z drogi ale to chyba zalezy jaka kto pełni role w stadzie bo u mnie wszystko jest na odwrót ale to i dobrze ponieważ wszyscy jakos zyja:) i nikt nikogo nie zjada dodam,ze jak moja kicia miała raz kociaki (anty nie zadziałala) i chodziły po domu 3 koty które nie skonsumowały przez noc chomika,który wylazł z klatki

Gość hv ynnn
jarek, nie przyniesc szynszyla, tylko szynszylę nazwa gatunku to szynszyla a nie szynszyl :O z jednym kotem ja bym sie nie obawiala, raczej nie powinien zjesc doroslej szynszyli bo te sa calkiej duze, tylko sa to bardzo wrazliwe zwerzatka na stres wiec tu wieksze niebezpiecznenstwo- ze sie szynszyla zestresuje kotem

Gość ....ups
Poprostu na noc wyjmuj mu kołowrotek i w końcu załapie ..... kiedy ma spać.

agawa -----> To dobre kociaki masz :D A może masz w domu stado mysz i po uczcie z myszami nie miały już sił na dalsze jedzenie :P Imie Kazimierz wymiata :D

Gość ....ups
Jak zaczyna chomikować jedzenie, to znaczy, że się gdzieś wybiera. Uważaj, bo stanie na tę swoją karuzelę i już go nie będzie. Miałam chomika, to pamiętam, jak serduszko wyciął ząbkami w zasłonie okiennej, a w szafie obgryzł wszystko do czego udało mu się sięgnąć. Z tym nie ma żartów.

Gość hv ynnn
taaa, tak samo jak mozna powiedziec ze "poszlem" lepiej brzmi niz "poszedlem" i dlatego tak mozna mowic! mowic mozna ale swiadczy to tylko o tobie!

Gość hv ynnn
pasztecie, wiesniaku? nie masz pojecia jak wygladam za to ja widzialam twoje zdjecie, wiec lepiej zamknij jadaczke i nie odzywaj sie na temat mojej urody, brzydactwo jedno

idzcie się kłócić na inny topic jak już musicie my tu o zwierzaczkach pokojowo rozmawiamy:)

chomika zawsze mozna wyniesc gorzej z 14 kilowym chrapiącym tam gdzie się jest buldogiem:) teraz chrapie w salonie bo i ja tu jestem,później pójdzie za mna do sypialni i też będzie chrapał kot uwali mi się koło twarzy kurcze ale te noce sa męczace:)

Gość hv ynnn
hm... wczoraj pod koldre kolo mnie wlazly 2 koty, trzeciego juz nie wpuscilam :P zwykle ze 2-3 spia obok mnie dzieki czemu ja spie na skraju mojego dwuosobowego lozka :) na szczescie jakies 3 spia poza lozkiem w moim pokoju, zawsze ok 4-5 jedna kotka budzi mnie bym ja wypuscila na reszte mieszkania, tak dlugo sie kreci ze chocbym nie wiem jak mocno spala zawsze mnie obudzi, ja sie zwlekam i jej drzwi otwieram :P wiec o meczacych nocach cos wiem :P

agawa -----> Sama sobie winna jesteś, było sobie nie powiększać rodziny :P Pocieszę Cię ... zwierzaki żyją krócej od ludzi :D

Gość hv ynnn
4-5 rano * slyszalam ze buldogi francuskie powinny chodzic w szelkach a nie obrozy ze wzgledu na ochrone ich kregoslupa, ale nie wiem czy to prawda, a i ze nie powinny zbiegac po schodach

" pasztecie, wiesniaku? nie masz pojecia jak wygladam za to ja widzialam twoje zdjecie, wiec lepiej zamknij jadaczke i nie odzywaj sie na temat mojej urody, brzydactwo jedno" skoro siedzisz na kafe to na pewno jesteś gruba, masz rozstępy i cellulit, pasztecie 😡

taaa mój miał szelki ale niestety wpijały się w to jego cielsko,póxniej miał obroże i chodziliśmy tak jak on chciał teraz ma kolczatkę taka tycia ale jednak i teraz wreszcie moge go wyprowadzać bez smyczy bo wie,ze ma iść koło mnie a jak nie to koluszki na szyje niestety,a do biegania ma całe podwórko takze spacery to tylko towarzysko ze mna:)

Gość hv ynnn
no ale podobno na starosc (u nich jakies 8 lat) niemal kazdy ma klopoty z kregoslupem, u psa mojej kolezanki objawilo sie to tym ze pewnego ranka pies nie mogl wstac, ciagnal za soba bezwladne tylne nogi, potem leki non stop do konca zycia i bylo lepiej lub gorzej w kazdym razie tak tylko uczulam, uwazaj na kregoslup :) jarek brzydalu, ty juz sie lepiej nie kompromituj