Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaaaaaaaaaaa

Licze na was ;) Małe pytanko ;)

Polecane posty

Gość sandraaaaaaaaaaaa

Jutro mam zamiar roznoscic swoje cv po okolicznych bankach... Szukam swojej 1szej pracy. Z waszego doświadczenia komu zostawiacie CV? prosicie o krótką mozliwosc rozmowy z managerem czy zostawiacie pierwszej lepszej osoby?

Gość sandraaaaaaaaaaaa
prosze o chociaz jedna odpowiedz

Gość zachodzimy do sekratariatu
W przypadku małych zakładów, gdzie składałam cv zanosiłam czasem bezpośrednio do dyrektora, ale to chyba nie dotyczy banków (jak mi się wydaje), więc do sekratarki dyrektora (chyba że dany bank ma np. jakąś osobną agendę odpowiedzialną za rekrutację, wtedy do niej).

Gość sandraaaaaaaaaaaa
nie. jest tylko jedna sala i pracownicy przy okienkach. mam ich poprosic, zeby zawolali managera?

Gość sandraaaaaaaaaaaa
nikt z was nie szukal pracy... ;/?

Gość masz na imię Sandra
takie się odrzuca z założenia, sorry. zmień imię, to się da załatwić urzędowo. Sandry mają opinię najbardziej puszczalskich ze wszystkich dziewczyn, a dziewczyny puszczalskie - niezbyt mądrych. dlatego jeszcze raz: zmień imię.

Sandra -----> Zapytaj kogos przy okienku czy możesz dostać sie do kadr aby CV złożyć. Jeżeli nie będzie takiej mozliwości to poproś o przekazanie CV sekretarce :) Tak swoją drogą też właśnie rozpocząłem szukanie pracy :D

Gość sandraaaaaaaaaaaa
gów no mnie obchodzi stereotypowe myslenie i niesluszne opinie ;) Licze na odpowiedz... do chilery sa tu sami bezrobotni?

Gość sandraaaaaaaaaaaa
Zdjecie do CV no to powodzenia ;) ja na powodzenie nie licze bo mam zerowe doswiadczenie, ale moze ktos potrzebuje mlodych ambitnych sudentow... zobaczymy

Gość sandraaaaaaaaaaaa
up up up

Gość sandraaaaaaaaaaaa
@ Zdjecie Nie mieszkam w Polsce, ale dzieki za rade ;) tez szukasz pracy w bankowosci?

Niewykluczone, zobaczę co los przyniesie :P Pracowałem swego czasu w banku, trochę się zawiodłem ale nie zniechęciłem :) Raczej coś innego bym wolał