Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie malutkie

Co myslicie o chrzcie 3-letniego dziecka bardzo późno?

Polecane posty

Gość siostra samo zło
i takiej ci życzę i nie martw się babciami bo nie warto, to dla nich jedyna atrakcja pogadać o młodej sąsiadce:-)

Gość Pytanie malutkie
Jeszcze raz bardzo dziękuję i również życzę spokojnej nocy. Dobranoc.

@ ale wiesz o tym, że jak dziecko bez obrazy ale piszesz jakieś od dawna powtarzane, niczym nie potwierdzone dyrdymały :/ jeżeli rodzinny grobowiec masz na cmentarzu katolickim (który przeważnie jest bezpośrednio przy kościele) to faktycznie wtedy jest kłopot ale obecnie praktycznie wszędzie są cmentarze komunalne. Kościół katolicki do niego nic nie ma!

Rozejrzałem się w Polsce, fazit: Prezenty są ważniejsze niż chrzest! W Polsce jest 90% katolików, ale wiary na poważnie mało kto traktuje.

Gość jppp
I jak twoje dziecko sie zachowywalo podczas chrztu? Ja bede chrzcic moje 3letnie dziecko i na sama mysl ze sie w kosciele zbuntuje to az mi goraco sie robi

Gość gość
ak bylam chrzczona mialam 6 lat, przyjaciolka 18 czy 20 Nie powinno sie chrzcic nieswiadomych dzieci Powinno się chrzcic male dzieci, jesli jestesmy katolikami bez wzgledu na to czy rozumieją, po to to robimy zeby czegos nauczyc. Ciebie nie powinni ubierac w zolte ciuszki, bo jak dorosniesz to zdecydujesz. Bez sensu kretynko

Gość gość
moja siostra ma 6 i 5 letnie dzieci nie chrzczone,dla mnie to obciach,nie będę chrzestnym jak po prosi:o