Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

LATO CORAZ BLIŻEJ A CZARNE WĄGRY I NACZYNKA SĄ DALEJ!!

Polecane posty

Mam ładną cerę ale moim utrapieniem są czarne wągry na nosie plus duże czerwone pęknięte naczynko prawie na środku nosa ;(. Używałam masy sposobów,wyciskania przez które pękło mi te cholerne naczynko czego żałuje.Maseczek z mąki,drożdży,peelingów,skrobania skóry ostrą gąbką,brevoxylu,pasty lasssari z kwasem salicylowym.I nic- jest coraz gorzej. Jestem załamana i nie wiem co robić bo już nie zdążę kuracji kwasami do lata! Nie wiem jak pozbyć się zupełnie czarnych kropek i nacyznka :( BŁAGAM POMÓŻCIE Podkłady to ostateczność,ale wolałabym by nie wchodziły w rachubę BO ZAWSZE JE WIDAĆ NA NOSIE i robią potworną maskę co w lato strasznie na nosie widać!Tak samo czerwone naczynko... Ludzie :(...

Gość fgcvhj
Trzeba było dbać o cere cały rok a nie tylko przed wakacjami.Na regularnie oczyszczanej skórze nie ma czarnych wągrów:O

Weś sie pierdolnij w swoj pusty łeb trolu.Szkoda ze cie starzy czytac nie nauczyli,bo wyraznie napsialam ze robilam duzo. O skóre dbam codziennie intensywniej niz ty przez caly rok.Demakijaz,mycie wodą z cytryną/graphreutem i masa rzeczy. Kto rodzi takich debili? Zapraszam do wypowiedzi osoby o chodź minimalnym poziomie inteligencji :)

Gość fgcvhj
Te czarne kropki to nic innego jak pozapychane pory skóry, a one nie zapychają sie w ciagu godziny tylko przez zaniedbanie:O Obrzydlistwo:O

I jest tam kto?? :) Łączmy sie by wymieniac sie radami!! Ja dostalam od dziewczyny cynk,żeby używać serwatki,ale mi tez nie pomaga,ale tylko pare razy robilam. i maseczka ponoc z soraya ale nie moge kupic

Gość fgcvhj
Bleee:O Pewnie masz jeszcze wielki nochal:O Pewnie rozmawiajac z Toba nie mozna sie skupić na niczym innym tylko na tym paskudnym nakrapianym nochalu:O

Gość fgcvhj
Poczytaj skąd sie biora te twoje kropki :O Tylko z zaniedbania , każda kosmetyczka Ci to powie:O

Gość hbhb
Nam nie był potrzebny , bo sie myjemy ,używamy toniku , odpowiedniego peelingu.Nasze buzie są gładnie i zadbane:)

Gość mnat
polecam samodestrukcje,będzie mniej takich podludkow jak ty :) podszywie :) twoj ryj jest gladki po szorowaniu mordy szpachlą i nakładaniu tony podkłądu,a pod nim kryje msie kosmicznie obleśny ryj co za bydle Boże,po co naswiat dajesz takie podludki? Hitlerze zstąp na ziemie i pogazuj ich

Gość To forum jest strasznie denne
Masa idiotów którzy muszą gdzieś wyładować swoje frustracje. Ja się męczę z zaskórnikami od lat i ciągle nie wiem jak to zwalczyć. Żadne maseczki ani inne tego typu rzeczy nie działają

dziewczyno a powiedz najpierw ile masz lat:) bo wiesz może być tak, że jeśli jesteś młoda, to nic nie pomoże a po okresie dorastania samo przejdzie. Naprawde nie wiem co ci poradzić:) Bo ja też zawsze miałam zaskórniki i nie schodziły żadnymi kosmetykami a odkąd od ok 3 tygodni używam naturalnych zrobionych przeze mnie i w tak krótkim czasie mi zniknęły, zresztą zrobiłam o tym temat tutaj. ja używam toniku z herbaty, maseczki z białka i żółtka i peelingu z kawy i miodu lub miodu oliwy i cukru.

Gość Dolly89
To moze ja tez coś od siebie polecę. Nie wiem czy ten sposób jest na prawdę dobry, ale jakies tam efekty widać. A więc ja przecieram miejsca z wagrami płatkiem nasaczonym tonikiem 10% BHA robionym własnoręcznie w domu. Wszystkie produkty kupiłam na stronie mazieł http://www.mazidla.com/ A sam przepis na tonik jest tu: http://mazidla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=2

Gość Zajebisty tytul topiku
Lato blizej a wagry dalej :D:D