Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...grubonoga

Grube nogi ;/

Polecane posty

Gość wkurzona złotowłosa
Wczoraj chciałam pożyczyć spodnie od siostry, bo zgubiłam dwa kilo, a ona kupiła takie zajebiste rurki... I kurwa zablokowały mi się nogawki na łydkach, musiałam ją wołać, żeby pomogła mi je ściągnąć 😭 A reszta spodni lata mi na dupie, a na łydkach się trzyma. A w dzwonach kurwa wyglądam jak ostatnia cipa 😭

Zawsze mozesz pokazywac sie bez spodnicy ;) A tak na serio - tak to bywa ze sportem, ze w przypadku kobiet jego wplyw na wyglad nie jest zawsze korzystny (mozliwe, ze glownie z mojego punktu widzenia, bo mnie przerazaja miesnie u kobiety). To moze ... yyy ... zaniechaj sportu ... w koncu bedziesz miala upragnione lydki :)

Gość wkurzona złotowłosa
Zaniechałam już w pizdu czasu temu... Najgorsze, że nawet po dłuższym spacerze czuję, jak się pizdy jebane rozrastają i pracują, pracują, żeby jeszcze urosnąć. Pytałam kiedyś na forum dla sportowców, ale to pojeby, albo mówili, że takie łydy to są u dziewczyn zajebiście ładne, albo, że mi zazdroszczą, a kurwa żadnej logicznej odpowiedzi nie dali :O

Gość wkurzona złotowłosa
No ja bym nawet zrobiła fote, ale nie chce mi się dla was golić :P Mam łydy jak Pudzian, kurwa 😭 😭 😭

ja ostatnio pare razy na rowerze sie przejechalam i zauwarzylam ze normalnie lydki mi puchna az:o tzn miesnie sie robia i masywnieja przez to uda chyba tez:o

Gość wkurzona złotowłosa
Nie mam rajtek, rajtki sie nosi do spódnic, a ja nie mam spódnic, bo kurwa mam grube łydki 😭 No jeszcze na twarzy zarost, troche pr i kurwa euro 2012 do wygrania :O

Gość wkurzona złotowłosa
A chuj tam, zrobie, tylko muszę znaleźc kogoś, kto zrobi na jakimś jasnym tle :O

Gość Zapytam się ja
zlotowlosa - ale masz pewnie przynajmniej zgrabne te lydki a jaaaa :/ Krzywe jak wieza w pizie. Az sie zmierzylam: udo - mniej wiecej w polowie 47,5 cm lydka w nagrubszej czesci 36 cm. Ale krzywe jak cholera :/

Gość maxicosi babyy
uda nie mierzy sie w polowie tylko w najbgruszym miejscu..tuz pod tyłkiem zazwyczaj...

Gość wkurzona złotowłosa
Właśnie mam kurwa niezgrabne. W ogóle nogi mam brzydkie. A teraz na zdjęciach widzę, że udziska też mam grube w chuj :(

Gość Zapytam się ja
Dobra, moje najgrubsze to 52, wlasnie zmierzylam. Ja nie wiem gdzie sie mierzy, ktos tam wyzej napisal ze posrodku :) A dzinsy nosze 27. Tylko ze czasami w pasie sa za luzne jak w udach i biodrach dobre. Probowalam 26 i w pasie idealne ale nie lubie czuc sie taka scisnieta w udach wiec zostalam przy 27.

Gość wkurzona złotowłosa
Borsuk mam dużo fajnych rzeczy, zajebistego laptopa, odpierdzielisty fortepian i w pizdu drogi sprzęt sportowy. Ja się mieszcze w 27 dżinsy, ale jak to nie są te głupie rurki ;/

Wkurzona jak sie mi8escisz w dzinsy 27 to nei wierze normalnie ze masz 90cm w udzie!!!!!!!!!! cos tu kolezabnko scieme walisz chbya ze masz jakas miare angielska w calach :P

Gość wkurzona złotowłosa
setunia ale to grubonoga ma 90 w udzie. Ja mam kurwa 40 w łydce :(

Gość wkurzona złotowłosa
Setunia nosze, ale bardzo rzadko :( A kozaków ni chuja nigdzie kupić nie mogę, muszę brać większy rozmiar, jak chcę z cholewką.

Gość Zapytam się ja
setunia - dziekuje ci bardzo, wymiary to moze one maja i ok, chociaz ostatnio facet mi powiedzial ze mam uda, oj mam... Ale krzywe ze szok. Zlotowlosa - normalnie mam ochote cie udusic, masz super zgrabne nogi, ty to chyba krzywych nigdy nie widzialas. Ide stad bo sie zdolowalam, moje to sa przy twoich idz i nie wracaj.

oobca\sy wizualnie wyszczuplaja lydka calkiem inaczej wtedy wyglada robilas jakies cwiczenia zeby je wyszczuplic???

Gość wkurzona złotowłosa
Jak sama patrzę to jeszcze z przodu bym się z niosła, ale z boku?! Kurwa, jaka masakra 😭 Co ja mam z tym zrobić, weźcie coś doradźcie

nie wiem gdzie moj centymetr sie podzial czuje ze mi pare cm w lydkach i dzie przybylo:/