Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loongjon

Nie wiem jak mam to zrobić

Polecane posty

Ona pociąga mnie.Jest synową mojego szefa,jej mąż pracuje w naszej firmie, ale w innym oddziale jest z kolei moim podwładnym. Raz w tygodniu przyjeżdżam z papierami do jej pokoju w ktorym jest sama i mnie rozlicza.Trwa to zazwyczaj prawie cały dzień. A ja nie mogę o niczym innym myśleć tylko jak ją przelecieć i to na jej biurku.Gadam z nią o jakiś bzdurach, a myślę tylko o jednym. Dawałem jej bardzo dyskretne sygnały dwuznaczne , ale nie pdchwyciła. Z natury jest raczej oschła,i służbowa, ale za to ma extra figurę i swoistą elegancję . I to mnie tak pociąga. Po takiej dniówce jestem tak napalony na nią że długo nie mogę ochłonąć.Interesuje mnie tylko sex jeden raz na pewno, ale jak to zrobić w tej sytacji. Obawiam się jakoś ostrzej zagrać ze względu na pracę.Może ktoś coś wymyśli ciekawego.

Daj jej jakis znac ze ci sie podoba zapros ja do kawiarni na dobra kawe i ciasto i zagadaj ja tak.A jesli to nie pomoze to masz pecha raczej.

Gość Johny Canada
to zedrzyj z niej spódnice lub sukienke i rzuc ja na biurko i pokaz jej swoje ządze i przelec ją mówie ci bedzie zachwycona