Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to już zaawansowana depres

Zaburzenia osbowości

Polecane posty

Gość czy to już zaawansowana depres

Zacznę od tego że cierpie na depresję, już od dłuższego czasu wybieram się do psychologa niestety jeszcze to nie nastąpiło. Niestety dzieje się ze mną coś dziwnego i chyba to są jakieś zaburzenia osobowości. Otóż mam strasznie niskie poczucie własnej wartości, miałam bardzo trudne dzieciństow, do tej pory rodzina mnie niszczy. Moje relacje z otoczeniem są bardzo dziwne. Na siłe próbuję się przypodobać ludzią, nie mam własnego zdania, jestem po prostu bez charakteru, boje się że mogę powiedzieć coś nie tak. Najgorsze jest to że zamykam się w sobie. Mam straszne wahania nastroju. W pracy potrafie nie odzywać sie cały dzień do nikogo i wszystkich traktować jak wrogów! a na drugi dzień potrafię przyjść usmiechnięta jak gdyby nigdy nic. Na dodatek szukam obecnie nowej pracy i mam jakieś paranoiczne myśli, że tam gdzie składam oferte będzie pracował ktoś kto mnie zna i wie że jestem nieudacznikiem życiowym. Moje paranoiczne myśli mnie przerażają, czy jest tu ktoś kto mi poradzi co się ze mną dzieje? I gdzie się udać, psycholog?

Gość czy to juz zawansowana depresj
podnosze

Gość sunfloawina
Nie wiem co to jest, ale mam podobnie. Z tym, że nie pracuję, bo boję się, że sobie nie poradzę.