Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny ...

Do byłych grubasow zwisy ...

Polecane posty

Gość normalny ...

Pytanie kieruje do osob, które mialy otyłość olbrzymia, zagrażających im zyciu, nie do histeryczek, które zgubily 3 kg bo uważały się za grube ;/ Mam 22 lata. Na przestrzeni 16 miesięcy zgubiłem 45 kg. Ważyłem 120 kg, obecnie +/- 75 kg (waga czasem się waha, ale kontroluje to ;) ). Czy jestem szczesliwy? Trudno powiedziec. Zdrowie zdecydowanie się poprawilo, nie mecze się tak szybko. Z zewnatrz wygladam OK.! Nawet dziewczyny teraz inaczej na mnie spoglądają. Jednak moim największym problemem jest wyglad mojego ciala. O ile w ubraniu prezentuje się normalnie, tak bez niego to tragedia. Zwisy, miejscami tluszczyk. Staram się ćwiczyć, jeździć na rowerze, biegac (podczas diety tez cwiczylem). Jednak chyba to za malo. Ćwiczeń zwiększających muskulature raczej nie mogę stosowac bo mam duza wade wzroku -12 D i siatkowka może mi się odkleic, albo w najlepszym przypadku może mi się pogorszyc wzrok ;/ Macie jakies sposoby, na ujędrnienie skory ? Może jakies zabiegi u kosmetyczki, dermatologa ? Czy jednak cwiczenia daja tylko najlepsze efekty ?

Gość po pierwsze gratuluje
ja schudlam w ciagu pol roku 35 kilo , aktualnie na minusie 40 kilo. Wazylam 112... Jednak po pierwszym miesiacu zaczelam duzo maszerowac, lekarze powiedzieli ze to mi pomoglo - juz po wszytkim robilam sobie podtawowe badania. Duzo tej skóry Ci zostalo|? Ja mam troszke na brzuchu, ale jedynie jak sie pochyle jakby brzuchem w dol, inni tego nie widza. Wydaje mi sie ze najwazniejsze sa cwiczenia

Gość normalny ...
No troche tej skory mam. O ile zwisy na rekach i brzuchu przeboleje, tak zwisow na piersiach nie moge ;/ To nienaturalne u faceta ...

Gość normalny ...
Tez gratuluje ;)

a cwiczyles cod poczatku? Moze pompki na poprawienie jakosci klatki? jesli Cie stac na jakies zabiegi to oczywiscie bylo by to pewnie najlepsze rozwiazanie. Ale jesli nie to balamy i silownia;) Oczywiscie to nie kwestia tygodnia, ale pomysl czy nie warto troszke sie wysilic zeby dopelnic tego czego juz dokonales;)

dziekuje bardzo:)

Gość czytalas co autor napisal
bosh ... przeciez napisal, ze cwiczyl. Poza tym pisze ze ma duza wade wzroku. Moze cie to zdziwi ale przyu takiej duzej wadzie silownia odpada!