Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhghfhfh

POleccie jakieś auto do 32 000!!!!!!

Polecane posty

Gość hhghfhfh

mam32tysiace i chcialabym kupic auto, najlepiej juz zarejestrowane w Polsce, jakies malo awaryjne, w dieslu najlepiej 1,9 TDI, 4/5 drzwi. co polecacie?

Gość dsfsdgsfghsgsghjha
Kup se dwa auta po 16tyś bo jak się jedno zepsuje to będziesz miała rugie

Gość hhghfhfh
golf IV nie podoba mi sie z wygladu, jakis taki kanciasty nad passatem tez sie zastanawialam mercedes owszew, ale najnowsze modele na ktore mnie nie stac ;) chodzi mi po lbie A4 z roku 2001-2002, ale nie wiem czemu sie tak cenia ;/

Gość KAJACZKI
ja bym kupiła jakąś toyotkę! fajna, nie psuje sie, nie ma problemu z częściami i bardzo przyjemna w prowadzeniu! miałam ich juz kilka więc polecam!! :)

Gość hhghfhfh
no ogolnie audi z 2001 kosztuje 30000-32000 tys dla porownania np oper astra z 2004-2005 kosztyje tyle samo dlaczego te audi tak sie cenia?

Gość KAJACZKI
Mi się audi też podoba, szczególnie A3! tyle tylko ze podobno we wszystkich audi siadaja zawieszenia które sa cholernie drogie!! najlepiej jakbyś kupowała samochód z kimś kto sie na tym zna, żeby ci jakiegoś gruchota nie wcisnęli!!

Gość hhghfhfh
z tymi zawieszeniami tez slyszalam, bo podobno sa aluminiowe ale to chyba w tych straszych modelach lat 1997-1999

Gość august_mocny
32 tys ? Zaraz cos doradzimy

Gość august_mocny
Seat Leon, Volvo V50 , Volvo S40

Gość hhghfhfh
olvo chyba ma dosc drogie czesci zastanawialam sie nad volvo s60, ale odradzili ze wzglkedu na czesci

Gość hhghfhfh
leon owszem, ale roczniki od 2005 ;(

Gość august_mocny
zgadza sie leon 2005 wyglada swietnie , ale te starsze to tez dobre auta dobrze sie prowadzą

Gość august_mocny
zastanawialam sie nad volvo s60, ale odradzili ze wzglkedu na czesci tanie nie są , ale na pewno nie drozsze niz w passacie . A nawet jesli , to volvo bedzie sie rzadziej psul od passata . Dla mnie volvo lepsze niz passat .

Gość august_mocny
jednym z lepszych samochodow bedzie wlasnie leon w tej cenie .

Gość hhghfhfh
A3 tez wchodzi w gre, ale tylko 4/5 drzwiowe posiedze jeszcze i poszukam ale to volvo s60 tez lazi po łbie hehe ;) jeszcze popytam, pomysle dzieki za zainteresowanie i pomoc ;)

Gość august_mocny
tak czy inaczej nie kupuj passata , bo to nie jest dobre auto .

Gość hhghfhfh
ednym z lepszych samochodow bedzie wlasnie leon w tej cenie widzisz, wiem i zdaje sobie z tego sprawe, ale jestem babą, ktora zwraca uwage tez na wyglad ;/ i zdaje sobie sprawe ze awaryjnosc nie zawsze idzie w parze z wygladem, ale ... no wlasnie jestem baba gdyby leon 2005 byl w moim zasiegu nie zastanawialabym sie dluzej hmmm popatrze tez na toyoty ale czuje ze i tak skonczy sie na jakims audi ;]

Gość hhghfhfh
ooo a czemu nie passat? jak pytalam kolegow to tylko skyszalam bierz passata, duzy, fajny, tanie czesci ;/

audi a4 , a3...., a czemu się "cenią" ? bo są dobre :p co do zawieszenia w a4 wg. mnie bzdura, jak potrafisz przyhamować na koleinach lub wolno przez przejazd kolejowy przejechać zawieszenie ci nie nawali. Z napraw to takie pierdółki typu wahacz raz na rok( oczywiście może być częściej wszystko zależy od jazdy i o dbania) , z nieprzyjemnych rzeczy może(ale nie musi) zwariować nawalić ten cały immobilizer-komputerek(?) wtedy to już grzebanina w elektryce i wyższy koszt naprawy. Praktycznie każda marka i model ma swoje forum moto i tam radzę zajrzeć. http://www.a4-klub.pl/smf/kilka_waznych_wskazowek_podczas_ogledzin_samochodu_przed_zakupem-t59444.0.html

Gość august_mocny
ooo a czemu nie passat? jak pytalam kolegow to tylko skyszalam bierz passata, duzy, fajny, tanie czesci ;/ bo passaty sa dobre tylko stare te z lat 1985 -1995 . Z samochodami jest roznie . A nowe passaty sie psują niestety .. Czesci drogie ma .Passat to najgorszy wybor Najtanszy bedzie leon , ale nie pasuje ci jego sylwetka

Gość hhghfhfh
o ladna ta kia mowia ze toyoty to lat 2002 sa malo awaryjne, potem zaczely sie juz schody

Jak kupisz sobie Volvo z 2002 roku załapiesz się na akcję serwisową 4+ ;) w ramach 4+ jest też rabat.