Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i smutna

Wkurza mnie ten seks

Polecane posty

autorka, powinna przygotować się po ślubie na równie huczny rozwód, bo tak ogólnie, to truno będzie jej przeżyć, bez jurnego kochanka do emerytury seksualnej.

Trzeba było najpierw za chłopa się wziąć a potem relaksować przy filmie." ale autorce nie to było w głowie :) bidulina myślała że sie chłopak sie domyśli że ona ok 22.06 miała w głowie pozycje 69 ;)

Gość oreore ....
Autorko Fakt tutaj maja racje ... jak ja mam chote na sex to nie czekam bo partner nie jest jasnowidzem i nie moge wymagac tego od nieog zbey on tez bylo gotowy wiec sama sie nim zajmuje i staram sie zachecic a potem pokazuje co ja bym chciala

Gość wkurzona i smutna
aha.. tylko on wtedy też jest zmęczony

aha.. tylko on wtedy też jest zmęczony" to może mu wyperswaduj to zmęczenie jak on w ogóle śmie być zmęczony? ;)

Gość wuawuaon
tutaj raczej nie znajdziesz sensownych odpowiedzi i pomocy ... oni tutaj nie sa normalni

tutaj raczej nie znajdziesz sensownych odpowiedzi i pomocy ... oni tutaj nie sa normalni" czekam na twoja sensowna wypowiedz :)

Gość wez regres zajmij sie
może jakimś wolontariatem bo tutaj już wszyscy zygaja twoimi wypocinami, które krótko można strescic ---- przerost formy nad trescia nic nie masz konkretnego do napisania , a wpieprzasz sie w każdy temat, to już zalatuje nerwica natrectw

Gość ljbfp[jopj4
Tacy są tylko Polacy!!!!!!

Gość zgadzam sie z poprzedniczka
tacy sa tylko polacy, mialam 4 polskich chlopakow, z kazdym po pol roku wygasala namietnosc , oni zmeczeni nie do zycia, teraz jestem z amerykaniem juz 3 lata i jest w dalszym ciagu cudownie, facet wie czego potrzebuje kobieta by czuc sie kochana i szczesliwa (i nie mowie tu tylko o seksie)

Gość mala dawka 08
napisz domnie to cie zaspokoje :)