Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuśka11

Ear Buddies - korekta odstających uszu u niemowląt - czy ktoś stosował?

Polecane posty

Czy ktoś może podzielić się spostrzeżeniami? Gdzie zamówić Ear Buddies? Będę wdzięczna za kontakt na e-maila kasiunia1_ss@gazeta.pl

Gość to jest choreeee
wiem z doswiadczenia ze NIC nie pomaga, mi nawet kleili plastrem ale i tak mialam radary, pomogla tylko operacja jak bylam juz dorosla.

Gość kobietka w ciąży
też uważam że to chore. mój synek ma odstające uszka i jest śliczny;-)

Gość to jest choreeee
pseudo bylo do innego posta ;/ wierz ze ze dla twojego synka te uszy stana sie problemem jak dorosnie.. ze mnie dzieci bardzo sie smaly choc bylam dziewczynka i zaslanialam te uszy dluzszymi wlosami. I tak zauwazaly i sie smialy

Gość kobietka w ciąży
to może mam mu operacje robić. ale macie problemy. dzieciaki zawsze znajdą sobie powód żeby się z czegoś śmiać. ze mnie się śmiali przez nazwisko. mąż ma odstające uszy i nikt na to w szkole nie zwracał uwagi. nie ma ludzi idealnych. a dziecka męczyć bym nie chciała.

Gość mysle ze takkkkk
operacje mu zrob np na komunie, to nie jest zly pomysl. ja mam zal do matki ze mi nie zrobila jak bylam mala, musialam robic na stare lata i bulic podwojnie ;/ wierz mi ze odstajace uszy to jest problem dla dziecka, ja to przezylam wiec wiem najlepiej! i nie dam sie zbalamucic

Gość kobietka w ciąży
jakoś mnie to nie przekonuje. a już świadomie to napewno nie będę dziecka na operacje wysyłać.

Gość mysle ze takkkkk
rob jak chcesz, ale nie mow potem ze zalujesz bo swiadomie skrzywdzilas dziecko

Gość kobietka w ciąży
może zaraz powiesz że skrzywdziłam dziecko bo je wogóle urodziłam. powiedz to swojej matce, napewno się ucieszy...

Gość teraz to juz przesadzilas
.. nie mamy juz o czym rozmawiac ;/

Gość kobietka w ciąży
spoko..... ciekawa jestem tylko czy ktoś myśli o tym tak jak ty.

Gość karrr
korekta uszu to bardzo dobry pomysl, wiem o tym bo mialam odstajace uszy i w podstawowce dzieci sie ze mnie nabijaly w gimnazjum zreszta tez, to bylo okropne sporo sie naplakalam, w koncu przekonlam rodzicow do zabiegu i jestem teraz o wiele bardziej pewna siebie i szczesliwsza, wygladam 100 razy lepiej, współczuje twojemu dziecki jak pojdzie do szkoly, przezwiska typu uszol itp gwarantowane:]

Gość ja bylam córką urbana

Gość kobietka w ciąży
a ja współczuje wam że myślicie tylko o wyglądzie a nie o zdrowiu dziecka. i nie współczuj mojemu dziecku bo nie masz czego. kończę tą głupią dyskusje bo to nie mój temat a wy i tak jesteście mądrzejsze.

Gość no sorrki ale..
dlaczego sie obrazasz bo mamy inne zdanie niz ty? my (juz 3) wiemy co sie czuje najlepiej bo mialbysmy takie uszy

Gość ear buddies
mogę sprzedać jeden zestaw ear buddies-500zł

Do: ear buddies - Byłabym zainteresowana zakupem - proszę przesłać mi swojego e-maila na adres: kasiunia1_ss@gazeta.pl, a uzgodnimy szczegóły. Pozdrawiam

Gość KlaraB_2006
Witam, moja 11 miesięczna córeczka od 4 miesięcy nosi szynę korygującą na uszku, które zdeformowało jej się będąc jeszcze w brzuszku. Przez dłuższy czas zakładałam opaskę malutkiej jednak nie widziałam żadnych efektów. Dopiero po znalezieniu na tutejszym forum informacji o ear buddies zainteresowało mnie to i postanowiliśmy z mężem zakupić. Myślę, że warto było kupić i polecam wszystkim mamom, które chcą zrobić wszystko dla swoich pociech aby w przyszłości nie miały z tego powodu kompleksów. Dziękuje Lenie 1981 za umieszczenie informacji na forum. pozdrawiam