Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mała vera

pewien szef działu z mojej firmy chce sie mnie pozbyć bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość smutna mała vera

a u siebie zatrudnia laski i umawia je z innymi szefami na imprezy mnie nie zapraszają ale to mało ważne najgorsze jest to że lubię tą pracę , mam wykształcenie i jestem dobra ale on namawia mojego szefa żeby mnie wyrzucił :( załamka niech mnie ktoś pocieszy ...pliiiiizzz

Gość zamknięty krąg /
daj mi namiary bo ja jestem ładna ale co z tego jak nie mam pracy:(

Gość smutna mała vera
może nie obleśna bez przesady :( zarabiam dla tego działu niezłą kasę , pomagam szefowi a jego kumpel z innego działu mnie nie znosi i namawia go na wyrzucenie mnie czy nie liczy sie to że jestem dobrą pracownicą ? załamka :(

Gość lolkokolko
jesteś paszczurem i musisz się z tym pogodzić

Gość zxcvbnmzxcvbnm
Jeżeli dobrze wywiązujesz się ze swoich obowiązków to nie mogą cię wyrzucić dlatego, że dla kogoś nie jesteś atrakcyjna. Chyba że podłożą ci świnię.

Gość smutna mała vera
mam to w doopie moge być paszczurem ale niech pozwoli mi pracować potrzebuję pieniędzy

Gość to nic że prowo
bo miejsce potworów jest w muzeum osobliwości a nie pomiędzy ludźmi Zawsze jeszcze pozostaje Ci etat w pałacu strachu albo na arenie cyrkowej

Gość zamknięty krąg /
drzewiecki - nie byłabym taka pewna :(

Gość smutna mała vera
o właśnie o to chodzi :( tamten facet podkłada mi świnię, spiskuje przeciwko mnie

Gość smutna mała vera
przychodzi do mojego szefa i gada na mnie ostatnio dał się wciągnąć w intrygę i uwierzył tamtemu w bzdury :( płakać mi sie chce

Gość smutna mała vera
Przyłapał mnie kiedyś jak sobie dogadzałam zszywaczem i to nagrał.

Gość zxcvbnmzxcvbnm
Ale to się na pewno kwalifikuje pod jakiś paragraf. Masz znajomego prawnika? Nie zostawiaj tak tego, bo któregoś przyjdziesz do pracy i może okazać się, że już cię tam nie ma. Albo w necie poszukaj czy ktoś miał podobnie.

Gość hej nie zalamuj sie

Dziwne to wszystko, co mu przeszkadza Twoja uroda, czy jej brak? Podłóż świnie jemu, zrób mu kompromitujące zdjęcia z prostytutką, jak Ci zalezy na tej pracy to pozbądź sie jego. Ja bym szukała innej pracy, tam bym nie chciała w takich chorych układach.

Gość hej nie zalamuj sie
odejdz sama do konkurencyjnej firmy iolej tych glupkow. Pytanie jeszcze jak zachowa sie Twoj szef i czy tamtego slucha. A moze szczera rozmowa z szefem?

Gość smutna mała vera
dzięki że niektórzy mnie pocieszają :( ja już rozmawiałam ze swoim szefem i powiedziałam żeby tamtemu nie wierzył ale tamten znowu go przekabacił, zaprosił go na imprezę i się kumplują :(

Gość smutna mała vera
no chyba tak będzie że pójdę do konkurencji akurat w mojej profesji nie mam z tym problemu, jestem znana w swojej dziedzinie ale jednak szkoda że mnie ten idiota wysiuda :-O

Gość zxcvbnmzxcvbnm
A powiedz szefowi, że chce cię konkurencja :D Przecież nie musisz mu zdradzać szczegółów. Zobaczysz jak zareaguje :classic_cool:

Gość coco chanell
drzewiecki - mily czlowiek z ciebie, obserwuje twoje wypowiedzi i zaczynam sie bac.. :] Kochana, skoro mowisz ze jestes brzydka, to wez sie w garsc i zrob cos z soba!!!!!!!!!!! idz do fryzjera, kup nowe ciuchy i pokaz ze jestes ladna i do tego jak piszesz wyksztalcona, masz dobra prace, nie mozesz tego odpuscic!!! do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!

co to za firma jak takich idiotów zatrudniają, mam na mysli tego szefa który dyskwalifikuje Cię tylko z powodu wyglądu, prawdziwy palant nie martw się jeśli jesteś dobrym pracownikiem tak jak piszesz to nie zwolnią Cię no chyba że są tam sami palanci na to już nie masz wplywu :)

Gość jacek.c
Pamiętaj. NIe ma brzydkich dziewczyn (chyba że z jakimiś uszkodzeniami twarzy) są tylko nie zadbane i nie interesujące . Idz do jakiegoś wizarzysty który pokaże ci jak się malować i ubierać. Popatrz co za czupiradło zrobili w serialu "Brzydula" przez ubiór i okulary.

Gość smutna mała vera
ale zawsze głupio odchodzic do innej pracy, tutaj wszystkich znam, wiem na kogo donieść do szefa, mam wykupiony bilet miesięczny A w nowej robocie - jak znajde - wszystko trzeba bedzie zaczynac od początku

Gość coco chanell
Wiec bierz sie do roboty!!! Idz nakup ubran, wysokie buty, idz do fryzjera, zainwestuj w siebie, zrob jakis kurs ktory przyda ci sie do twojej pracy. Nic ci nie grozi ale musisz sama cos ze soba zrobic, skoro widzisz ze nie jestes zbyt piekna to dlaczego do tej pory nic z tym nie zrobilas??????????????!!!!!!!!!!! raz sie zyje , bierz z zycia to co jest najlepsze!!

Gość CO MI TAM WAWEL
NOO TO PORA NABRUDZIC SZEFOWI; JAK SZEF ma zone to tak zrob by sie ona dowiedzial jak on laski podrywa w pracy a potem sam zrezygnuje z ladnych lasek w pracy ,badz madrzejasz od niego, podgadaj jedna laske ze leci na nia szef , potem sami sie umowia , i na te spotkanko naslij szefa zonbe,duzo mozna podstemppow zrobic, szef mysli ze ejst bog,buahha i nawet nie pomyli ze taka szara myszka mmoze byc podla, w koncu on jest podly nie ty...do dziela kobioeta ,nie daj sie zniszczyc...

myslicie ze jak zamieni sie w laske, tj.bardziej zadba o siebie to ten drugi gosc nie bedzie dalje jej chcial wywalic? mylicie sie on jej nie lubi i juz. albo bedzie chcial ja na te imprezy brac tz.umawiac z innymi szefami(dziwnie to brzmi)a ona chyba i tak nie ebdzie chciala sie szlajac z szefami po imprach?? nie daj sie i wygryz jakos tego dupka

Gość smutna mała vera
Jemu chyba chodzi o to, że mam jedną głowę większą od drugiej