Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowkaciezarowka

co najbardziej ekstremalnego zrobilyscie w ciazy?

Polecane posty

Gość internetowkaciezarowka

nie chodzi mi o sciganie sie czy chwalenie sie co ktora robila w ciazy ale tak dla siebie chcialam poczytac czy tylko ja taka jestem extreme, czy jest nas wiecej?? oczywiscie zakladam ze dana osoba zrobila to swiadomie a ciaza pzrebiegala bez problemow, to ja zaczynam : przenosilam meble w 7mcu, malowalam mieszkanie raz w 3mcu potem w 8, jezdzilam ciezarowka w 7mcu, chodzilam po gorach w 6mcu

Gość a ja w 9 mcu skoczyłam
ze spadochronem. ktos przebije? :D

Gość ty po górach czyli gdzie
dokładnie byłas w tym 6 mcu? podaj gdzie i jaki miesiac

no ja jestem obecnie w 19tc i wlasnie maluje mieszkanie :D mnie to sprawia przyjemnosc wiec czemu nie, w poprzedniej ciazy koncem 7mca malowalam :) tez mialam wypadek smaochodowy ale to nie bylo zamierzone dzialanie :/ ze spadochronem nie skakalam ale np jezdzilam na rowerze w 3 mcu ciazu w ustroniu po gorach :) niektorym sie to wydaje ekstremalne :P co jeszcze? trudno powiedziec nie pamietam ale sporo tego bylo :D

no ja jestem obecnie w 19tc i wlasnie maluje mieszkanie :D mnie to sprawia przyjemnosc wiec czemu nie, w poprzedniej ciazy koncem 7mca malowalam :) tez mialam wypadek smaochodowy ale to nie bylo zamierzone dzialanie :/ ze spadochronem nie skakalam ale np jezdzilam na rowerze w 3 mcu ciazu w ustroniu po gorach :) niektorym sie to wydaje ekstremalne :P co jeszcze? trudno powiedziec nie pamietam ale sporo tego bylo :D

Ja w 4tym miesiacu polecialam do Tunezji (to samo w sobie juz jest szkola przetrwania) i latalam na paralotni :P

No to mi w 6 i 7 miesiącu zebrało się na reorganizację ogrodu, sadzenie, przekopywanie, przesadzanie, wyrywanie trawy i zasypywanie korą teraz już mi przeszło bo brzuch zaczyna mnie hamować :P ale jak leżałam nocami bo spać nie mogłam to jedyne o czym myślałam to co dziś wykopię lub gdzie przesadzę Już się Małż ze mnie śmiał że stuknięta jestem i że mam się opanować bo sobie krzywdę zrobię a ja w głowie obmyślałam np. jak tu wrzątkiem odmrozić zwał śniegu przed domem żeby móc tam coś zasadzić (serio :D ) Na szczęście mi przeszło:)

Gość drftgyhujikol
w 5 miesiącu skok na Bunge

Gość ja planuje wakacje w grecji
w 7mcu

Gość kosilam trawe kosiarka
tydzien przed terminem porodu.W 8 malowalam przedpokoj

Gość a jaaaaaaaa
a ja w 8 miesiącu dałam wylizać łechtaczkę mojemu Azorowi :)

Gość agnezia
ja w 7 miesiącu zrobiłam rzadką kupę :P

Gość przebijam was wszystkich
w 2 miesiącu się wyskrobałam. i po problemie :) :D