Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela hopkins

dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość angela hopkins

moj byly zawsze mial w opisie swoj numer telefonu poniewaz prowadzi pewne uslugi (ten numer to dla klientow). dwa dni temu powiedzialam mu zeby wiecej sie do mnie nie odzywal, bo mialam juz dosc klotni i uswiadomilam sobie ze podczas trwania naszego zwiazku ciagle mnie oszukiwal, zwodzil itd... a nie jestem juz z nim pol roku (po prostu pozostalilsmy w "dobrych stosunkach"). i od tamtej pory nie ma zadnego opisu. moze to glupie ale dla mnie jest bardzo dziwne. czy to moze miec zwiazek ze mna? tylko jaki...

Nie jestescie juz ze soba to co Cie to interesuje? Naprawde nie ma nic interesujacego w Twoim zyciu, ze zajmujesz sie takimi pierdolami???

Gość angela hopkins
kocham go ciagle

Gość angela hopkins
a ty smieszna jestes. nabijasz sie zamiast pomoc. jak ci sie nie podoba to po co tu wchodzisz i kpisz?

sprawdzilem w kartach i upewnilem sie w szklanej kuli, jego milosc wciaz jest wielka, czeka tylko na twoj znak by wziac cie w ramiona i poniesc ku zachodzacemu sloncu

Gość jgffffffffffffffffffff
boze autorka jkest zdrowo kopn....co Cie to interesuje jak mu napisalas zeby sie nie odzywal do Ciebie to sie odczep od neigo i nie zastanawiaj sie nad tym

Gość trelemorele27
Dla mnie żadnego związku tutaj nie ma... A Ty jaki widzisz?

dwa dni temu powiedzialam mu zeby wiecej sie do mnie nie odzywal, bo mialam juz dosc klotni i uswiadomilam sobie ze podczas trwania naszego zwiazku ciagle mnie oszukiwal, zwodzil itd... a nie jestem juz z nim pol roku To dwa dni temu, czy pol roku?

Gość angela hopkins
no ja tez nie widze ale przez 3 miesiace codziennie mial ten opis a jak z nim urwalam kontakt to go usunal...

Gość angela hopkins
widze ze lena.. ma problem z czytaniem ze zroumieniem...

Gość trelemorele27
Moze zmienił numer i nie chce, żebyś go miała?

to faktycznie tajemnicza sprawa, juz nawet nie dziwna ale właśnie tajemnicza.. :O co on chiał przez to "powiedzieć'? co mysłał kasując ten nr tel.?.. oto jest zagadka .. :O

widze ze lena.. ma problem z czytaniem ze zroumieniem... Tak, to tez jest podejrzane:)

Gość angela hopkins
mam obsesje na jego punkcie... wiem ile zrobil mi zlego i nienawidze go za to, ale go kocham i tesknie...